Balamuc la Ștefănești: Miss Autopsia înjură directorii şi şefii de servicii din Primărie din postura de consilier personal al primarului Ioana Jenica Dumitru

0
345

La Ștefănești, primarul Ioana Jenica Dumitru a câştigat funcţia datorită PSD. Valoare personală nu are, trecut dubios există cât cuprinde şi IQ-ul stimabilei patinează mult subunitar!

Problema este că această femeie se face acum de râs şi compromite ideea de administraţie publică introducând în Primăria Ștefănești o ZDREANȚĂ! O bolnavă psihic scăpată de sub orice control. O cretină care, culmea!, este membră a PNL şi care, oricât de greu ar fi de crezut, a fost aleasă de primarul Ioana Jenica Dumitru să-i fie consilier personal!

Este vorba despre Miss Autopsia, o decervelată pe care tot mai puţini o cunosc sub numele de Lavinia Năstase. Tuta asta a reuşit, în mai puţin de două luni, să distrugă întreg climatul de colaborare şi bună funcţionare atât din Primărie, cât şi din instituţiile subordonate.

Prezentăm astăzi în facsimil două plângeri pe care le-au înaintat Consiliului Local Ștefănești doamnele Popa Cristina Mirela, directorul Casei de Cultură Ștefănești, şi Mihalcea Elena Alina, şef al Serviciului Financiar-Contabil din cadrul Primăriei Ștefănești. Lucrurile semnalate de aceste doamne, precum şi de alte multe salariate ale instituţiei conduse de primarul Ioana Jenica Dumitru sunt inimaginabile.

Lavinia Năstase le înjură, le ameninţă, le batjocoreşte, le vorbeşte aidoma celebrului procuror Zdreanţă (doamnei Popa i-a spus că scopul ei în viaţă este s-o dea afară şi s-o facă de râs în tot judeţul, a trimis-o să-şi facă „un control la creieraşi”, i-a urlat în faţă că n-a fost în stare să facă copii etc.).

Miss Autopsia nu mai permite accesul angajaţilor în biroul primarului, ajungându-se în situaţia penibilă ca însuşi viceprimarul să stea pe la uşă, aşteptând să termine cele două caraghioase bârfele şi trăncăneala lor ineptă.

Aşa ceva este de netolerat! O cretină incultă şi cu grave probleme psihice nu poate fi consilierul unui primar de oraş. Consiliul Local Ștefănești are obligaţia să pună piciorul în prag şi să-i arate primăriţei Jenica un cartonaş roşu. Să-i explice că ei, consilierii, nu primarul, conduc oraşul Ștefănești. Să facă ordine în instituţie pentru că, fără votul lor, nimic nu este posibil.

Oricum, pentru edilul Ioana Jenica Dumitru este primul şi ultimul mandat. Mă voi ocupa personal ca PSD Argeş să desemneze un candidat întreg la cap pentru funcţia de primar al Ștefăneștiului. Dacă nu o va face, atunci va pierde Primăria pentru că Jenica nu va mai câştiga în veci încă 4 ani la Ștefănești!

D.M.D.

Lasa un raspuns