Bălăceanca, recepţie! Elena Lasconi – un zero barat care se crede un Mesia de Muscel!

0
1133

Ca om de presă, Elena Lasconi este zero! Ca primar, userista de la PRO TV este un zero barat! Dar până astăzi n-am ştiut că, din punct de vedere clinic, Lasconi este o sumă de afecţiuni (probabil) încă nediagnosticate!

Ştiaţi ce este mai rău ca războiul? Mai rău ca orice? Nu, nu un cataclism natural, gen un cutremur sau poate o inundaţie catastrofală! Nu o epidemie, nici o erupţie vulcanică, cum aţi putea crede!

Nimic din toate astea!

Răul suprem, pentru paiaţa asta ajunsă primar dintr-o sinistră glumă a destinului, este PSD! Da, exact! PSD!

PSD-ul ăla care măreşte pensiile şi salariile, care creşte nivelul de trai şi care acum se află la guvernare ca să salveze România pusă pe butuci de cretinii incompetenţi din USR gen Vlad Voiculescu, Dan Barna, Cătălin Drulă, Stelian Ion etc.

PSD-ul ăla care asigură în oraşele pe care le conduce apă caldă şi căldură pentru români, nu şobolani şi gunoaie ca bebeluşa albă Clotilde Armand şi nici frig polar ca papiţoiul asexuat Dominic Fritz!

PSD-ul ăla care compensează tarifele la energie electrică şi gaze, tarife care au explodat după ce mafioţii din USR au liberalizat, în mod parşiv şi ticălos, piaţa energiei!

Dar oare ce crede despre dânsa Elena Lasconi? Cum credeţi că se autoevaluează?

Păi… patologia a evoluat mult în ultimul an! Userista crede că ea este primul primar care îşi vede de treabă, primul primar care, după Revoluţie, a făcut şi a dres etc….

De fapt, vom lămuri împreună lucrurile. Doamna primar PRO TV este supărată că, la Câmpulung, PSD a început să organizeze săptămânal conferinţe de presă şi… le deschide ochii muscelenilor. Le prezintă cifre, date, informaţii din care rezultă că Elena Lasconi nu doar că nu face nimic, dar îşi mai şi bate joc de banii lor şi de viitorul urbei!

De când coordonarea zonei a fost preluată de doamna deputat Simona Bucura-Oprescu, unul dintre cei mai determinaţi şi eficienţi parlamentari din noul val pe care i-a promovat Partidul Social-Democrat, Elena Lasconi a înţeles că a pierdut alegerile din 2024. Pentru că PSD le arată câmpulungenilor că împărăteasa PRO TV e goală, că din punct de vedere edilitar Lasconi pare le fel de incompetentă ca Regina Gunoaielor, Clotilde Armand!

Din acest motiv, banii muscelenilor ajung la fel de fel de publicaţii obscure conduse de rebuturi jurnalistice care, pentru un pumn de lovele, ar sări fără remuşcări la gâtul pesediștilor. Pesediști pe care ei şi-aşa îi urăsc din cauza frustrărilor care le guvernează vieţile triste de gazetari de închiriat!

Revenim! Des şi apăsat!

D.M.D.