Bălăceanca Mall, marca USR: Reclamagiul Fulgeanu Marius Constantin a sunat vineri noapte la 112 să anunţe că la Primăria Davidești este lumina aprinsă!

0
1346

După dezvăluirile noastre despre comportamentul iresponsabil al useristului Fulgeanu Marius Constantin la Davidești am primit un fel de comentariu de la personaj. Un comentariu la fel de incoerent ca şi modul dubios în care acţionează Fulgeanu pe scena publică de la Davidești.

După ce a recunoscut că articolul este bine scris, useristul… a contestat toate informaţiile publicate, ne-a spus că ştie el mai bine cum stau lucrurile acolo şi ne-a invitat la un fel de dezbatere live în care a promis să ne arate ce mici suntem. Smardoi media omul, nu-i aşa?

Câteva observaţii! Unu: noi am publicat doar documente oficiale. De la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, de la Parchet, de la instanţe etc. Deci nimic nu este fals, că n-are cum! Doi: singurul lucru mic este procentajul USR în intenţia de vot, procentaj care se prăbuşeşte în fiecare lună, direct proporţional cu scandalul permanent făcut de această formaţiune politică ineptă!

Live-uri nu facem, că nu ne place circul. Noi suntem jurnalişti şi, ca atare, vom publica alte câteva zeci de documente emise de instituţii ale statului care arată haosul de neimaginat care guvernează acţiunile şi logica lui Fulgeanu Marius Constantin. Cel mai probabil săptămâna viitoare se vor lămuri cu toţii cu cine au de-a face!

Pentru moment facem o nouă dezvăluire în exclusivitate. Vineri noaptea, pe la ora 1.30, când oamenii normali dorm de mult, acest falnic apărător al userismului la Davidești suna la 112… Da, exact, suna la 112 pentru a suta oară probabil! Ardea ceva? Deloc! Era comisă vreo infracţiune flagrantă sub ochii lui? Nu şi iar nu!

Ştiţi ce se întâmpla, ca să nu vă mai fierbem? Fulgeanu a semnalat că… la Primăria din Davidești este lumina aprinsă! Nu există aşa ceva, veţi spune! Ba da, chiar aşa s-a întâmplat! Omul avea ceva de comentat cu privire la faptul că poate este cineva în primărie!

Din nou se pare că relaţiile au funcţionat şi Fulgeanu Marius Constantin n-a fost amendat. Pentru că, evident, la Primărie lucrurile erau în perfectă regulă! În neregulă era doar individul care crede că 112 a fost înfiinţat ca să poată hărţui el familia primarului Alin Văduva!

Vom reveni cu informaţii la fel de spectaculoase. Şi bizare totodată!

D.M.D.