Băiat de 15 ani din Argeș, dispărut de o săptămână! Cei care l-au văzut sunt rugați să apeleze de urgență 112!

0
677

La data de 30 mai 2017, Cîrstea Marian Alexandru, de 15 ani, din orașul Costești, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1,65 m., păr șaten drept.

Vestimentaţie probabilă: hanorac gri, cu glugă, pantaloni negri cu alb, pantofi sport, albaștri, din material textil, având talpa înaltă, albă.

Semne particulare: malformație la degetul mic al mâinii stângi.

Băiatul  dispărut este elev la Şcoala Gimnazială Costeşti. Rudele l-au văzut ultima dată pe 30 mai, când puştiul a plecat de acasă, la cursuri. În aceeaşi zi, tatăl lui l-a zărit în curtea şcolii. După ore, copilul n-a mai ajuns acasă. Rudele băiatului au constatat că le lipsesc şi câteva sute de lei şi cred că băiatul ar fi plecat cu banii.

Nu este prima dată când băiatul, care provine dintr-o familie cu probleme, dispare de acasă. Rudele speră ca şi de data aceasta să fie doar o toană a băiatului şi să revină, în siguranţă, la domiciliu. Iau în calcul, însă, şi o nenorocire.

Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate sa anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasa un raspuns