Baba Vanga, femeia care a prezis 11 septembrie 2001, tsunami din 2004 si ISIS, profetii cutremuratoare pentru 2016! Vezi care sunt acestea!

0
756

Cine a fost Baba Vanga?

baba_vanga_profetiiBaba Vanga (Vangelia Pandeva Dimitrova), s-a nascut intr-un sat mic, la poalele unui lant muntos vulcanic. La varsta de 12 ani, potrivit povestilor ce au circulat la acea vreme, Vanga si-a pierdut vederea intr-o tornada – ochii ei s-au inchis si au fost acoperiti de o substanta asemanatoare cu funinginea. Parintii Vangai erau prea saraci pentru a-i vindeca micutei vederea, asa ca ea a ramas oarba pentru totdeauna. In timpul tornadei ce a orbit-o, Vanga a avut prima ei viziune si a inteles care este scopul ei in viata: acela de a prezice viitorul si de a-i vindeca pe cei bolnavi.

Baba Vanga a fost cautata de numerosi oameni de stiinta, politicieni si celebritati in timpul vietii ei.  Acestia veneau din toate colturile lumii pentru a fi martorii abilitatilor sale si pentru a gusta din cunostintele ei. Baba Vanga a ajuns chiar si un consilier al liderilor partidului comunist bulgar. Ea a fost tinuta sub supraveghere de catre acesti lideri si exploatata pentru darurile ei. Locurile de intalnire si casa sa erau supravegheate de Serviciul Secret al tarii. Previziunile Babei Vanga erau privite ca fiind mult mai mult decat simple speculatii. Acestea erau privite ca fiind secrete ce trebuie protejate, secrete care ar putea prezice cele mai mari dezastre mondiale.

Baba Vanga a murit in anul 1996, la varsta de 85 de ani, nu inainte insa de a fi fost venerata ca sfanta in Rusia si Europa.

baba_vanga_11_septembrieBaba Vanga. Previziuni care s-au dovedit a fi adevarate

In timpul anilor ’50, Baba Vanga a prezis incalzirea globala si tsunami-ul din anul 2004. Ea a vorbit de topirea calotelor polare si de valurile uriase care vor distruge totul in calea lor.

“Totul se va topi ca gheata. Rece va deveni cald si vulcanii se vor trezi”, a spus Vanga.  In anul 1989, Vanga a prezis tragicul eveniment din data de 11 septembrie 2001: “Horror si groaza! Poporul american va cadea dupa ce va fi atacat de pasari de otel. Lupii vor urla din tufisuri si sangele va curge suvoaie”.

In anul 1980, Vanga prezicea scufundarea submarinului rusesc “Kursk”, in anul 2000.”Kursk va fi acoperit de ape si intreaga lume va plange”.

Vanga a prezis ca un afro-american va fi cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii si ca el va fi, de asemenea, ultimul presedinte.

Profetii pentru anul 2016 si cei care vor urma

2016 – Musulmanii vor invada Europa. Campania de distrugere va dura ani de zile, indepartandu-i in cele din urma pe majoritatea Europenilor.

2028 – Omenirea va calatori spre Venus in cautarea unor noi resurse de energie.

2048 – Roma este numita capitala califatului islamic. Lumea infloreste sub conducerea islamica.

2076 – Comunismul va reveni in Europa si in restul lumii.

2084 – Natura va fi renascuta (?).

2100 – Un soare artificial va lumina partea intunecata a lumii. (Oamenii de stiinta, inca din anul 2008, lucreaza la construirea unui soare artificial, folosind tehnologia fuziunii nucleare).

2130 – Civilizatia va trai sub apa, cu ajutorul unor forme de viata extraterestre.

2262 – Planetele isi vor schimba orbita.

3005 – Va exista un razboi pe Marte.

3797 – Tot ceea ce traieste pe Pamant va muri. Rasa umana ar trebui sa fie suficient de avansata pentru a calatori catre alte sisteme stelare pana la aceasta data.

Baba Vanga a prezis aparitia ISIS!

Baba Vanga a prezis aparitia ISIS si a vorbit mult despre ideea “marelui razboi musulman”. Ea spunea ca in anul 2016, Europa va fi invadata de musulmani. A mai ramas putin timp pana ce vom pasi in 2016 si se pare ca prezicerile ei vor fi unele cat se poate de veridice: ISIS ameninta cu invazia si disrugerea tot mai multe state din Europa! Sa fie aceasta oare apocalipsa noastra?…

Lasa un raspuns