Avocatul Sofianu a început campania electorală cu o minciună (aproape!) cât el de mare

0
321

????????????????????????????????????

Narcis Sofianu vrea să fie primarul Piteştiului. Ştiu, probabil vă vine să râdeţi. Credeţi-ne, şi lui! Tocmai de aceea liberalul evită cu grijă toate evenimentele publice care i-ar scoate în evidenţă totala nepricepere în legătură cu orice problemă edilitară.

Astfel, Narcis Sofianu a lipsit atât de la dezbaterea publică a bugetului municipiului Piteşti pe anul 2016, cât şi de la analiza bugetului CJ Argeş. A lipsit pentru că, dacă ar fi fost prezent, ar fi fost obligat să ia cuvântul şi, nefiind vorba de miştocăreală ieftină şi nici de demascat handbalişti care au decontat ilegal o cutie de bere, ar fi dovedit că este un atoate…neştiutor în chestiunile de interes public!

Totuşi, chiar dacă nu are cunoştinţe edilitare absolut deloc, Narcis Sofianu are ceva din abundenţă. Şi anume, un tupeu atât de exagerat încât pare vecin cu nesimţirea. Astfel, liberalul a dat vina pentru absenţa lui de la dezbaterea bugetului Piteştiului pe… viceprimarul Cornel Ionică, acesta, vezi Doamne, neanunţând din timp dezbaterea.

Narcis Sofianu minte. Toţi cei interesaţi, toţi cei care au avut ceva de spus au fost prezenţi la întâlnirea de la Primărie, care a fost anunţată în mass-media cu cel puţin o săptămână înainte! PNL Piteşti, organizaţie pe care Narcis Sofianu a ajuns să o conducă prin… numire în funcţie, are consilieri municipali care ştiau de dezbatere şi care, în mod sigur, şi-au anunţat şeful. Sau ar fi trebuit să-l anunţe!

Acum, că am stabilit că avocatul Sofianu a minţit când a pretins că dezbaterea n-a fost anunţată din timp, mai sunt de lămurit câteva lucruri. Printre care povestea cu mascaţii care au descins la una dintre firmele liberalului şi elucidarea implicării lui, ca avocat, în consilierea unor personaje care au dat bani cu împrumut şi au pus mâna, după scurtă vreme, pe nişte apartamente. Asta este cămătărie şi un avocat care visează să fie primar al Piteştiului nu are voie să fie amestecat în astfel de mizerii!

D.M.D.      

Lasa un raspuns