Aveți grijă cui deschideți ușa! Cereau bani pentru un caz social și au furat și o bicicletă!

0
128

Poliţiştii din Piteşti sunt în căutarea unui cuplu de hoţi care mergeau la ușile oamenilor pentru a cere bani pentru un caz social. La plecare, cei doi au plecat cu o bicicletă lăsată pe hol, la etajul 10.

Din fericire, blocul la care au mers cei doi are mai multe camere de supraveghere, așa că furtul a fost filmat din multe unghiuri şi imaginile au ajuns la anchetatori.

Cei doi au stat o vreme în parcarea blocului, până când au văzut că iese cineva din scara. Bărbatul aleargă să prindă uşa deschisă ca să nu fie nevoit să sune la interfon.

Locatarii povestesc că bărbatul şi femeia au sunat la uşile apartamentelor pentru a cere bani pentru tratamentul unui copil bolnav. Au şi primit o mică suma. La sfârşit, însă, au plecat cu o bicicleta! Camerele de supraveghere îl surprind pe bărbat când se urcă în şa şi e gata să cadă.

Teodor Nania, păgubit: “Mă gândeam “Cine, Doamne, iartă-mă, a urcat până la etajul 10, ca să ia o bicicletă” ? Ne-am uitat pe camere, blocul are supraveghere video şi pe camere se vede clar, erau foarte liniştiţi, au plecat ca şi cum era bicicleta lor şi stau aici în bloc”.

Poliţiştii au intrat şi ei în posesia imaginilor şi îi caută acum pe suspecţi. Cei doi risca o pedeapsă cu închisoarea de până la 3 ani pentru furt şi complicitate.

Sursa: Pro TV

Lasa un raspuns