Averile de magnaţi ale tuturor marionetelor lui Armand Chiriloiu investigate de Agenţia Naţională de Integritate! Plângere penală pentru inspectorii Curţii de Conturi care (n-)au verificat tocarea banilor publici de către conducerea Direcţiei Silvice Argeş!

1
373

După mai bine de şase ani de tiranie, angajaţii Direcţiei Silvice Argeş nu mai pot fi ţinuţi în frâu de ameninţările directorului Armand Chiriloiu. Toată reţeaua lui don Armand se prăbuşeşte, în timp ce în fiecare săptămână noi plângeri şi sesizări ajung la organele abilitate ale statului.

V-am prezentat în ultimele zile alte două poveşti de haiducie de la vârful DS Argeş: Petruţa Vîlcoci, directoarea economică, şi Cătălin Podea, directorul tehnic! Ambii sunt putred de bogaţi, unul şi-a teleportat pădurea de la dracu-n praznic tocmai în Trivale (unde şi-a construit şi o casă cât Muzeul Antipa!), altul lucrează fel de fel de expertize şi lucrări de cadastru în timp ce, chipurile, se află în timpul programului de lucru la stat. Şi tot amândoi vor fi verificaţi de Agenţia Naţională de Integritate, pentru că sunt mult mai bogaţi decât le-ar permite leafa lor de bugetari!

Astăzi vă prezentăm cazul altui cirac al lui Armand Chiriloiu. Este vorba despre inginerul Angelescu Gheorghe, angajat al Ocolului Silvic Şuici. Acest individ a fost detaşat abuziv la Ocolul Silvic Piteşti, acolo unde există ingineri silvici mult mai competenţi. Angelescu se ocupă cu coordonarea întreţinerii şi reparării drumurilor auto forestiere de pe raza Ocolului Silvic Piteşti, fiind, alături de directoarea economică Petruța Vîlcoci, responsabil pentru plăţile de zeci de miliarde anual făcute unor drumari, deşi toate drumurile forestiere arată ca dracu’ şi sunt aproape impracticabile. (Să nu ne credeţi pe cuvânt! Vom publica fotografii revoltătoare, care vor arăta că la DS Argeş conduc fie nişte incompetenţi, fie nişte oameni rău-interesaţi!)

Acest Angelescu Gheorghe este, ca şi Cătălin Podea, supermegapolicalificat. În sensul că este şi el expert judiciar, cu numele pe tabelul experţilor de la Tribunalul Argeş, având ca specialitate exploatări forestiere şi silvicultură.

Expertizele le realizează în timp ce este pontat la Ocolul Silvic Piteşti şi le depune la instanţe tot în timpul programului de lucru. (Când termină ziua de lucru la OS Piteşti, la instanţe nu mai poţi depune expertize!)

Referitor la toate acestea, precum şi la averile uriaşe al celor trei, Petruța Vîlcoci,  Cătălin Podea şi Angelescu Gheorghe, vom prezenta aspecte incredibile, atât înainte, cât şi după verificările ANI şi ANRP!

Deocamdată vă anunţăm că se va depune la începutul lunii septembrie o megaplângere penală (în acest moment se evaluează şi se ordonează probele!) la adresa mai multor funcţionari ai Curţii de Conturi Argeş care, în cadrul verificărilor anuale la Direcţia Silvică Argeş, au ignorat sumele colosale cheltuite de direcţie pentru repararea unor drumuri forestiere şi sutele de tone de combustibil consumate de gaşca directorului Armand Chiriloiu în timp ce se plimbă aiurea cu maşinile de serviciu atribuite discreţionar! Se plimbă pe banii statului nu doar Alina Chiriloiu, ci şi Vîlcoci Petruța, Cătălin Podea, Tibi Mirică, plus nevasta celebrului Dan Moruga, jurista Direcţiei Silvice Argeş! Şi nu numai ei!

Vom reveni, inclusiv cu dezvăluiri referitoare la relaţiile perverse de protecţie şi financiare dintre deputatul Radu Vasilică şi Armand Chiriloiu. Totul petrecându-se sub privirea nepăsătoare a lui Şerban Valeca, şeful PSD Argeş şi omul care – prin inacţiunea lui, condamnabil – face posibilă toată prăduiala de la Direcţia Silvică!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Oare cum au obtinut acesti bugetari nesimtiti scoaterea terenurilor de sub casele construite din fondul forestier al padurii Trivale ? Au semnat tot ei cererile de scoatere ? Asta trebuie investigat si stopat, scoaterea suprafetelor din fondul forestier al padurii Trivale ! Pe suprafetele scoase nu va mai fi in vecii vecilor padure ci doar betoane ..

Lasa un raspuns