Auchan Romania: In magazinele noastre nu a existat niciun control la produsele din carne

0
445

auchan_romaniaAuchan Romania ne-a transmis ca in hipermaketurile pe care grupul le detine nu a fost efectuat vreun control la produsele din carne, in urma informatiilor potrivit carora la controale ale Politiei in mai multe hypermaketuri din tara ar fost gasite si confiscate produse din carne degradata.

Marti, 8 decembrie, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice, alaturi de inspectorii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Animalelor si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, au constatat 123 de infractiuni, au aplicat amenzi in valoare de peste 1.000.000 de lei, au confiscat 12.660 de kilograme de carne si produse din carne si au ridicat bunuri in valoare de aproape 95.000 de lei, in cadrul actiunii nationale “Sarbatori de Iarna in Siguranta!”. Potrivit comunicatului Politiei Romane, printre hypermarketurile descoperite cu nereguli se numara si Auchan Romania.

Iata raspunsul oficial al Auchan Romania la articolul postat de noi in urma cu o zi:

“Am citit cu surprindere titlul si continutul articolului publicat in ziua de 8 decembrie. Va informam ca in cadrul hipermarketurilor Auchan nu a existat niciun control referitor la aspectele mentionate in articol si va solicitam sa scoateti din continutul articolului si din titlu numele Auchan deoarece aduceti un prejudiciu de imagine companiei noastre”. 

Departamentul Comunicare Externa Auchan Romania

Lasa un raspuns