Au început lucrările de asfaltare a drumului judeţean 704H, Băiculeşti-Curtea de Argeş

0
128

Regia Judeţeană de Drumuri Argeş continuă lucrările de modernizare a drumului judeţean 704H, Merişani-Băiculeşti-Curtea de Argeş. Astfel, zilele acestea a fost turnat primul strat de asfalt pe acest tronson de drum ce are o lungime de aproximativ 5 kilometri. DJ 704H este varianta cea mai scurtă ce face legătura între comuna Băiculești şi municipiul Curtea de Argeş.

Suntem în faza de turnare a primului strat de mixtură asfaltică pe lungimea de un kilometru, urmând ca de săptămâna viitoare să începem pregătirea stratului suport din balast şi piatră spartă pentru restul drumului. Obiectivul de investiţii este finanţat de Consiliul Judeţean Argeş. Sunt alocate sumele pentru întreaga lucrare” – Alina Nicolau, director general Regia Judeţeană de Drumuri Argeş.

Aşa cum am promis, au început lucrările de asfaltare a drumului judeţean 704H, Băiculești-Curtea de Argeş. Suntem într-o uşoară întârziere din cauza faptului că a plouat foarte mult, dar se recuperează şi pot spune că ne apropiem de respectarea graficului astfel încât până la sfârşitul anului să putem finaliza şi acest proiect” – Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Este un drum foarte important pentru comunitatea noastră. Este o investiţie aşteptată de mulţi ani de locuitori. Doresc să mulţumesc Consiliului Judeţean Argeş pentru susţinerea acordată localităţii noastre în modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii rutiere” – Niculae Dragnea, primarul comunei Băiculești. În Băiculești, în actualul mandat, Consiliul Judeţean Argeş a mai asfaltat un drum judeţean ce traversează localitatea. Este vorba despre DJ 704E.

De asemenea, Regia Judeţeană de Drumuri are în desfăşurare şi alte lucrări de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene. Astfel, în această perioadă se execută reparaţii asfaltice pe drumurile judeţene Piscani-Domneşti-Nucşoara, Teiu-Buta, Trivale, Cocu-Cotmeana.

Lasa un raspuns