Au aparut inregistrari cu ultimele clipe petrecute in Club Colectiv! Vedeti aici!

0
412

     In ultimele zile au fost publicate tot mai multe imagini terifiante cu tragedia din Club Colectiv din Capitala. Imagini cu persoanele ranite, imagini cutremuratoare cu cei decedati, inregistrari cu concertul la care au murit 48 de tineri si alti 100 au suferiti traume fizice si psihice ireparabile. Vizionati acum inregistrari cu ultimele clipe petrecute in Club Colectiv! Imagini inregistrate cu cateva minute inainte de incendiu!

Imaginile au fost filmate de o persoana care se afla foarte aproape de scena si a putut surprinde atmosfera concertului Goodbye to Gravity. Spectatorii se bucurau din plin de concert, membrii trupei sustineau un recital live de exceptie, un fotograf surprindea instantanee cu trupa si publicul incantat. Nimic nu parea sa prevada ca in doar cateva minute un concert rock si o seara de distractie aveau sa se transforme intr-o tragedie fara seaman pentru intreg poporul roman.

Tragedia din Club Colectiv a indurerat intreaga Romanie. Doliu national pentru sufletele pierdute in incendiul din 30 octombrie 2015, zile de cosmar pentru cei care inca se lupta pentru vietile lor si pentru ce risca sa piarda oameni iubiti. Imaginile surprinse inainte de tragedia Colectiv sunt cu atat mai cutremuratoare cu cat ne gandim ca acestea au fost ultimele clipe din viata unor tineri frumosi, ca acestea sunt amintirile celor ce vor supravietui, amintiri indurerate imprimate in suflete si in piele.

O alta inregistrare din seara concertului a aparut cu cateva zile in urma incendiului si a fost realizata de Vlad Busca, reprezentant al Universal Romania. Imaginile sunt filmate in seara concertului, insa sunetul a fost suprapus. Melodia “The day we die” a deschis concertul de lansare a albumului “Mantras of War” al trupei Goodbye to Gravity. Realizatorul filmuletului postat pe YouTube spune ca incendiul nu ar fi fost cauzat de artificiile ce se pot vedea pe inregistrare, ci ar fi izbucnit cu o jumatate de ora mai tarziu, in jurul orei 22:30.

Redactor: Tudor Andrei

Lasa un raspuns