Astăzi PSD are şansa să-şi recapete onoarea şi să o excludă pe primăriţa Jenica Dumitru, prietena şi partenera de scandaluri publice a fostei proxenete Lavinia Năstase

0
517

Astăzi, Biroul Permanent al PSD Argeş se reuneşte pentru a lua în discuţie, printre altele, cazul Ștefănești. Aici, primăriţa Jenica Dumitru, împreună cu Lavinia Năstase de la PNL, zisă şi Miss Autopsia, a iniţiat un megascandal public împotriva viceprimarului şi majorităţii absolute a CL Ștefănești. Instigaţi de Jenica şi Năstase, un grup de 15-20 de indivizi (printre care se numără soţii lor, rude, prieteni şi cunoştinţe fără căpătâi) vine şi face scandal la şedinţele de consiliu local, organizează un fel de mitinguri în care solicită demisia tuturor, numai a primăriţei Jenica nu, dă buzna ca bezmeticii la şedinţele de Colegiu Prefectural etc.

Câteva lucruri trebuie obligatoriu luate în calcul de conducerea PSD Argeş:

  • Indiferent de situaţie, dacă undeva lucrurile nu merg bine, şeful instituţiei este primul vinovat. Poate or mai fi şi alţii responsabili cumva, dar prima vină este, în acest caz, a Jenicăi Dumitru, primăriţa incompetentă de la Ștefănești.
  • Tot scandalul a debutat de la angajarea în funcţia de consilier al primarului a fostei proxenete Lavinia Năstase, membru cu carnet al PNL.
  • Este vorba despre aceeaşi Lavinia Năstase care i-a insultat în mod repetat pe primarul Cornel Ionică, pe viceprimarii Sorin Apostoliceanu şi Laurenţiu Zidaru, pe parlamentarii Cristina Stocheci şi Simona Bucura-Oprescu etc. PSD nu-i poate face jocul acestei caricaturi infecte care a comis la Ștefănești o puzderie de infracţiuni pentru care au fost şi vor fi depuse plângeri penale.
  • Primăriţa Jenica Dumitru a refuzat să se prezinte în faţa forului de conducere a PSD Argeş atunci când a convocat-o preşedintele Şerban Valeca. Ba a şi minţit ca o ţoapă că senatorul ar fi spus că-i dă un cap în gură!
  • Dacă o exclud astăzi din partid pe această caricatură politică numită Jenica Dumitru, cei din conducerea PSD Argeş au timp să rezolve problema unui candidat social-democrat credibil până în 2020. Oricum, pe Jenica nu o va mai vota nici dracu’, niciodată. A dovedit că nu e în stare de nimic şi, mai grav, compromite partidul în care a ajuns printr-o întâmplare nefericită!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns