Aroganţă, tupeu, nesimţire: Procesomanul ecologist de la Eco-Civica, Dan Trifu, luptător împotriva construcţiilor ridicate prin parcuri, deţine el însuşi, pe numele socrului, Restaurantul Trifoiaş din Parcul Tineretului!

0
379

Cel mai periculos adversar al Piteşti-Mall, superinvestiţia de 80 de milioane de euro pe care Prime Kapital o va ridica în cartierul Tudor Vladimirescu, este Eco-Civica, o fundaţie dubioasă din grupul lui Nicuşor Dan.

Alături de „Salvaţi Bucureştiul!”, ONG-ul lui Nicușor Dan, Eco-Civica şi reprezentantul său, Dan Trifu, s-au implicat în sute de procese la Bucureşti şi nu numai, prin care au încercat (şi de multe ori au reuşit!) să saboteze investiţii uriaşe, de maxim interes pentru comunităţi. Din fericire, în cazul Piteşti-Mall au pierdut pe fond la Tribunalul Bucureşti şi, în mod sigur, vor pierde şi recursul. Lucru pe care, trebuie să recunoaştem, îl aşteptăm cu nerăbdare!

Până atunci însă, avem o nouă dezvăluire pe care o facem pentru argeşeni, în premieră. Vă vom dovedi că Dan Trifu este asemenea hoţului care strigă hoţii!

În 2009, Nicușor Dan şi Dan Trifu au criticat public virulent, după care au acţionat în instanţă autorităţile publice din sectorul 2 pentru că au autorizat construirea celebrului restaurant „Anatolia” în Parcul Tei. Principiul pe care-l enunţau cu fiecare ieşire publică, cu fiecare interviu acordat, cu fiecare atac declanşat în emisiunile televizate care-i găzduiau era ferm: „Într-un parc nu se construieşte. Nu e legal să construieşti într-un parc!”.

Aşa o fi, numai că pentru Dan Trifu interdicţia de a construi în parcuri, mai ales restaurante, este valabilă doar în cazul în care nu este vorba despre el şi despre familia lui. Pentru că acest individ, ecologist din interes şi autoerijat protector al raţelor sălbatice şi cărăbuşilor de mai, deţine el însuşi, prin intermediul socrului său, un restaurant amplasat chiar în Parcul Tineretului. Cum? Păi ce-ai făcut, mă Trifule mă? Parcă ziceai că este ilegal să construieşti în parcuri… Sau tu ai voie?

Ca să vă daţi seama de faptul că familia Trifu nici n-a încercat să ascundă adevăratul proprietar al restaurantului din Parcul Tineretului, acesta se numeşte… „Trifoiaş”! Foarte subtil, nu-i aşa?

Chestionat de jurnalişti în legătură cu faptul că Dan Trifu una zice şi alta face, amicul său Nicuşor Dan a încercat să evite subiectul pretinzând că nu cunoaşte informaţia, dar, indiferent cât a fost presat pentru un punct de vedere neechivoc, a refuzat să se delimiteze de amicul său procesoman de la Eco-Civica!

Ecce homo! Nenea ăsta este cel care a instigat o serie de locuitori din Tudor Vladimirescu împotriva Piteşti-Mall, sufocându-i cu minciuni şi demagogie de Ferentari! Din fericire însă, toată lumea şi-a dat seama cu cine are de-a face!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns