Armand Chiriloiu trebuie să dovedească faptul că îngrijitorul cu opt clase promovat de el pădurar responsabil cu vânătoarea are permis de portarmă şi permis de vânătoare aşa cum cere legea!

0
323

„Ziarul de Argeş” a prezentat săptămâna trecută cazul lui Iosif Ologu, un cioban din Corbi absolvent a opt clase primare, îngrijitor al cabanei silvice de la Bahna Rusului aflate în administrarea Ocolului Silvic Domneşti, îngrijitor care a fost promovat de Armand Chiriloiu în funcţia de pădurar responsabil cu vânătoarea! Asta deşi omul nu are studiile necesare şi, prin urmare, nu poate îndeplini o serie de condiţii imperativ prevăzute de lege.

Totuşi, ca să nu fim răi şi să-i permitem domnului director Armand Chiriloiu să se apere în faţa opiniei publice din Argeş, îl rugăm să facă publice, într-una dintre publicaţiile pe care le agreează (şi le mai şi susţine uneori că, deh, viaţa e grea, lumea e rea şi banii din publicitate făcuţi de netalentaţi sunt extrem de puţini!), următoarele documente care ar trebui să fie la dosarul paznicului de vânătoare Iosif Ologu:

  • permisul de portarmă;
  • permisul de vânătoare;
  • cazierul judiciar;
  • avizul psihologic.

Noi vă oferim posibilitatea unui drept la replică. Suntem generoşi şi de-abia aşteptăm să ne demonstraţi că un analfabet funcţional cu 8 clase a putut obţine, legal, permis de portarmă şi permis de vânătoare.

Revenim!

D.M.D.

P.S. Totuşi, o fi normal ca toată familia Ologu să lucreze la D.S. Argeş? După soţ şi soţie a fost angajat de curând şi fiul, un alt intelectual de marcă din Corbi! Nu credeţi că merită, dragi cititori, să verificăm şi noi dacă postul a fost comunicat la AJOFM, dacă s-au publicat anunţurile de angajare aşa cum spune legea, dacă s-au respectat restul condiţiilor etc.?

Lasa un raspuns