Armand Chiriloiu s-a apucat de stand-up comedy: „În afara faptului că este socrul surorii mele, n-am nicio legătură cu Manole Gheorghe.” Nici cu Trelea Rodica nu recunoaşte vreo legătură, deşi Alina Chiriloiu a semnat ilegal pentru individă, după care a „cumpărat” 10% din terenul primit de femeia din Rădăuţi la Vidraru imediat ce a fost pusă în posesie

0
293

PSD Argeş s-a legat la cap cu Armand Chiriloiu şi va suferi mult în toate campaniile electorale din cauza acestei asocieri funeste.

Nu doar dosarele penale, averea de neam prost şi bătăile la băutură cu fel de fel de dubioşi care lucrează cu Direcţia Silvică vor afecta imaginea social-democraţilor. Prăpădul cel mare îl fac, încă de pe-acum, declaraţiile publice ale lui Don Armando şi ale protectorului său, deputatul Radu Vasilică.

Ambii, din motive care ne scapă, se consideră nişte geniali, nişte manipulatori de clasă, care n-au decât să deschidă gura şi imediat vor anula orice acuzaţie care li se aduce.

Radu Vasilică, întrebat cum a obţinut deja celebra cabană forestieră de la Arefu de la amicul său Chiriloiu, a replicat ofuscat că nu e prieten cu şeful de la DS Argeş, cu care de-abia vorbeşte. Numai că tot judeţul ştie că, peste tot, la orice eveniment public, ăştia doi stau numai împreună. O ştiu toţi membrii de partid, o ştiu jurnaliştii care i-au surprins de nenumărate ori discutând veseli şi puşi pe treabă şi o ştiu şi argeşenii care au aflat asta de pe site-urile care înţeleg să facă presă, nu prostituţie!

În ceea ce-l priveşte pe Armand Chiriloiu, el pare încă şi mai sărac cu duhul. Acuzat că are soţia implicată în celebrele cazuri de teleportare de pădure din Rădăuţi la Arefu, Trelea Rodica şi Manole Gheorghe, cazuri în care soţia sa a semnat ilegal din partea Comisiei de Fond Funciar Arefu şi a fost condamnată în primă instanţă la 3 ani de PUȘCĂRIE, Don Armando susţine senin că totul a fost ok, precizând printre altele că… „în afara faptului că este socrul surorii mele, nu am nicio legătură cu numitul Gheorghe Manole”.

Ceea ce nu vrea să comenteze Chiriloiu este faptul că, imediat după punerea în posesie, el şi nevastă-sa au „cumpărat” cinci parcele de teren de la Trelea Rodica, terenuri care, întâmplător, reprezintă 10% din terenul teleportat. Cine nu ştie ce înseamnă 10% a trăit degeaba în România ultimelor trei decenii…

De asemenea, Chiriloiu nu explică de ce nu face plângere pentru anularea titlurilor de proprietate ale numiţilor Trelea Rodica şi Manole Gheorghe, aşa cum i s-a cerut expres de către Oliver Ioniţă şi aşa cum a făcut din proprie iniţiativă în alte cazuri de terenuri teleportate, dintre care cel mai celebru este aşa-numitul caz Brătianu!

Pentru toate acestea şi pentru alte 1001 motive, Armand Chiriloiu va avea un 2019 plin de surprize. PSD Argeş nu are decât să se spele cu el pe cap.

D.M.D.

P.S. Din solidaritate cu bunii mei prieteni din presa scrisă acţionaţi în judecată „la intimidare” de Armand Chiriloiu, voi dezvălui, în exclusivitate, în perioada următoare, povestea unei piscine făcute cadou unui mare demnitar. Până acum m-am gândit la o demisie la DS Argeş. Acum încep să cred că omul trebuie să meargă la puşcărie!

Lasa un raspuns