Armand Chiriloiu – reclamat la DNA pentru lucrările de extindere şi modernizare a sediului Direcţiei Silvice Argeş

0
216

Cum fac mişto grav cei de la Direcţia Silvică de argeşeni cu ocazia Lunii Pădurii? Simplu: în ultimii cinci-şase ani, Armand Chiriloiu a organizat, anual, un fel de şedinţe foto de împădurire pe un platouaş din spatele sediului Direcţiei Silvice Argeş.

De  fiecare dată au fost invitaţi parlamentarii de Argeş şi oficialii de prim rang ai judeţului, a se citi cei de care don Armando avea nevoie în tentativa lui de a deveni un om bogat şi… de a rămâne liber!

Problema este că, (şi) în acest an, locaţia respectivă era netedă ca-n palmă. Era poiana lui Iocan, pentru connaisseurs! Un luminiş neted ca-n palmă! Adică, deşi se plantau în fiecare an adevăraţi codri, ulterior puieţii dispăreau aşa cum s-a evaporat cabana forestieră de la Arefu din patrimoniul D.S. Argeş şi a ajuns în proprietatea deputatului PSD Radu Vasilică!

Deci plantarea se face doar pentru pozele cu demnitari, după care puieţii se scot şi se duc… numai Chiriloiu ştie unde! Tare sau ce?

Luna asta, nimeni dintre cei care contează în Argeş nu s-a obosit să-l onoreze cu prezenţa pe Armand Chiriloiu! Absolut nimeni. Niciun deputat, niciun senator, niciunul dintre secretarii de stat argeşeni. Ştiţi de ce? Pentru că don Armando este deja istorie! Iar alături de el vor răspunde pe toate planurile cei care l-au sprijinit şi l-au susţinut!

Aşa, ca un amănunt picant, noul dosar penal deschis la DNA pe numele şefului Direcţiei Silvice Argeş vizează lucrările de extindere şi modernizare a sediului din Pădurea Trivale. Nici în vis nu cred că-şi imaginează cineva câţi bani s-au cheltuit aici!

Vom reveni, cu amănunte extraordinare!

D.M.D.

Lasa un raspuns