Armand Chiriloiu ar vrea locul doi la deputaţi pe listele Pro România

1
340

În ultimele zile, partidul caricaturilor securiste Victor Ponta şi Daniel Constantin s-a întărit cu o petardă şi cu un beţiv. Este vorba despre comisarul european Corina Crețu, fosta amantă a secretarului de stat Colin Powell, şi ex-premierul Mihai Tudose, zis Terente de la Brăila.

În Argeş, Pro România nu prea există, fiind confiscat de insignifiantul personaj Bogdan Ivan, fost cirac de nădejde al infractorului încă necondamnat Radu Berceanu. Şi cum este foarte greu ca oameni de valoare să-l accepte şef pe unul ca Ivan, în Pro România este jale la capitolul resurse umane.

Apropierea alegerilor şi sforăriile securiste ale lui Marius Pieleanu (care ridică partiduleţul în sondaje la un scor pe care nu-l va lua nici dacă va aduna rezultatele la prezidenţiale, europarlamentare, locale şi parlamentare) au transformat visele umede ale unui pescuitor în ape tulburi într-o… Dormeo megalomanie!

Surse credibile din Pro România Argeş ne-au relatat că se poartă discuţii în acest moment pentru locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaţilor între Bogdan Ivan şi un foarte bogat bugetar din PSD. Este vorba despre Armand Chiriloiu, cel care oricum îi datorează funcţia de director al Direcţiei Silvice Argeş lui Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta (numirea sa a venit în plic, peste capul lui Constantin Nicolescu, la acea vreme preşedinte al PSD Argeş).

Sursa noastră n-a putut să ne confirme cu exactitate dacă s-a bătut palma, fiindcă discuţiile se poartă exclusiv între cei doi, dar ne-a dezvăluit că sunt semne evidente că lucrurile merg spre o înţelegere din moment ce şeful de la Direcţia Silvică susţine deja financiar, prin interpuşi, activitatea Pro România Argeş.

Cel fel de interpuşi? Păi de genul firmei First Elia Tom 94 SRL, companie care a efectuat superbe lucrări de amenajare forestieră în grădina unui mare ştab din PSD pe care amicii lui îl numesc, mai în glumă, mai în serios, Şeful Banilor! Şi cum o amenajare forestieră nu vine niciodată singură, s-a mai comis şi o piscină cu acea ocazie…

În fine, sper că s-a-nţeles ideea. Şi sper că s-a priceput că firma pomenită mai sus n-a sponsorizat Pro România… ci pe altcineva. Am adus-o în discuţie doar ca să se înţeleagă cum funcţionează treaba, la o adică.

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Domnule Dan Donoiu, este de apreciat calitatea şi impactul articolului care, ca şi altele pe care le-aţi publicat anterior, contribuie la informarea cetăţenilor, dar şi a celor în măsură să intervină… Prin contribuţia dvs., publicând multe date şi informaţii acuzatoare, a apărut speranţa că, mai devreme sau mai târziu, acest Chiriloiu îşi va pierde sprijinul, obţinut şi politic, în urma înscrierii tardive în P.S.D., tocmai pentru întărirea poziţiei sale, ci nu din alte motive. Felicitări pentru toată munca de investigare /obţinere şi publicare a informaţiilor de mare interes public

Lasa un raspuns