Argeşenii îl desfiinţează pe veneticul demagog Mircea Andrei: „Ăsta e campion în ale hoţiei!”, „La puşcărie!”, „La bulău cu el!”, „Unde s-a ascuns maimuţoiul ăsta?”

0
408

14 dec Andrei rusinea 1Reapariţia vestitului papagal politic, veneticul demagog Mircea Andrei pe scena publică argeşeană a stârnit furia comunităţii. Comunitate pe care acest demagog portocaliu şi partidul din care a făcut parte, PDL, au sărăcit-o continuu, tăindu-i veniturile şi impozitând-o în mod scelerat şi nesimţit.

În facsimilele pe care le publicăm astăzi puteţi vedea cum sute de argeşeni dau like unei postări anti Mircea Andrei pe facebook, în timp ce zeci de comentarii îl desfiinţează practic pe fostul senator de Dâmboviţa. Niciun susţinător, nicio vorbă bună. Doar cuvinte grele, reproşuri şi injurii. În opinia noastră, toate meritate!

Ce înseamnă asta? Un lucru îmbucurător: argeşenii refuză să creadă în campania de reciclare a olteanului demagog Mircea Andrei. Campanie pe care nişte băieţi plătiţi cu bani grei au transformat-o într-un festival al minciunilor şi scornelilor demente: Mircea Andrei este mândru şi fericit că este născut şi crescut în Argeş (deşi este născut în Sârbii-Măgura-Olt şi a venit în Argeş la 14 ani, părăsind judeţul definitiv la 18 ani; a revenit doar în 2010, ca senator de Dâmboviţa!); Mircea Andrei este un om puternic ce a făcut atâtea pentru judeţ (în realitate, nu are nicio realizare… cu excepţia sumelor despre care Ion Dobrinoiu, fostul director al Direcţiei Silvice Argeş, susţine că le percepea de la câştigătorii licitaţiilor pentru a le duce la fundaţia lui Andrei, „Solidaritatea Creştină”!); Mircea Andrei îi ajută gratuit pe argeşenii care au probleme cu creditele bancare (relatările PLĂTITE din presă prin care se susţinea că zeci de argeşeni se calcă în picioare pentru a beneficia de suportul firmei de avocatură „Mircea Andrei şi Asociaţii” sunt poveşti!) etc.

14 dec Andrei rusinea 2

14 dec Andrei rusinea 3

Care este părerea argeşenilor despre Mircea Andrei? Citiţi comentariile din facsimile şi observaţi că o singură postare negativă a adunat aproape 300 de like-uri. Dacă vă gândiţi că postarea a fost distribuită de sute de ori, în peste 100 de grupuri şi pe câteva sute de conturi, atunci devine clar că fostul senator de Dâmboviţa este iubit în Argeş ca dracu’ într-o mânăstire!

Cine este cel mai iubit dintre argeşeni? Habar n-avem! Ştim însă cine este cel mai detestat om din judeţ: olteanul Mircea Andrei!

D.M.D.

Lasa un raspuns