Argeșean reținut de polițiști pentru camătă și șantaj! Pretindea favoruri sexuale de la persoanele șantajate!

0
102

Un bărbat de 56 de ani a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești în această după amiază. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, camătă și violarea vieții private.

În data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, camătă și violarea vieții private.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada 2014 și până în prezent, cel în cauză ar fi oferit diverse sume de bani cu titlu de împrumut unor persoane, pretinzând dobândă.

Ulterior, acesta ar fi amenințat persoanele vătămate cu divulgarea unor aspecte ale vieții private, cu scopul de a încheia contracte de împrumut autentice, pentru sume de bani mai mari decât cele împrumutate și pentru a obține favoruri sexuale.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Pitești și pe raza comunei Buzoești, la locuințele celui în cauză.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri cu valoare probatorie precum și aparatură electronică de filmat.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasa un raspuns