Argeșean arestat după ce a violat o bătrână de 68 de ani!

0
92

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Din cercetări poliţiştii au stabilit că la sfârşitul lunii ianuarie a.c., P.G., de 60 de ani, din municipiul Câmpulung ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 68 de ani, din acelaşi municipiu, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Câmpulung cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Argeș.

Se pare că victima locuia împreuna cu fratele ei, bun prieten al agresorului. Într-o zi, profitând de faptul că bătrâna se afla singură acasă, s-a dus peste ea beat, a bătut-o și a violat-o. Ulterior, a fugit din țară, spunându-le apropiaților că pleacă la muncă în străinătate.

Zilele trecute s-a întors în țară, așa că a fost săltat de polițiști, pentru a răspunde pentru fapta sa. Instanța a decis astăzi ca bărbatul să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.

Lasa un raspuns