În Argeș! Casă distrusă de un incendiu provocat INTENȚIONAT!

0
479

incendiu-casaO casă din localitatea argeşeană Izvoru a fost distrusă, în noaptea de joi spre vineri, de un incendiu care, potrivit primelor cercetări, a fost provocat intenţionat.

Focul a fost observat cu puţin înainte de miezul nopţii, iar la faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti, precum şi un echipaj cu o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Izvoru.

“În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi degajări mari de fum, la acoperişul casei şi la cele patru camere de locuit. Pompierii au lichidat incendiu după aproximativ patru ore, fiind distruse camerele de locuit şi acoperişul casei pe circa 100 de metri pătraţi”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Potrivit aceleiaşi surse, cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenţionată a unei surse de aprindere. A fost inițiată și o anchetă în acest sens.

(Sursa: Agerpres)

Lasa un raspuns