Angajatori din UE au comunicat 25 de salariaţi detaşaţi

0
290

În judeţul Argeş, 10 angajatori din Uniunea Europeană au comunicat un număr de 25 de salariaţi detaşaţi

detasari_transnationaleÎn urma numeroaselor solicitări adresate Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş privind detaşarea salariaţilor în cadrul prestării de servicii transnaţionale pe teritoriul României, instituţia informează următoarele:
Având în vedere prevederile art. 6 din HG nr. 104/2007 pentru reglementarea procedurii specifice privind detaşarea salariaţilor în cadrul prestării de servicii transnaţionale pe teritoriul României,
Întreprinderile stabilite într-un stat membru al UE sau al Spaţiului Economic European, care în cadrul prestării de servicii transnaţionale detaşează pe teritoriul României salariaţi cu care au stabilite raporturi de muncă, au obligaţia de a-i transmite o comunicare privind detaşarea salariaţilor, în limba română, inspectoratului teritorial de muncă în a cărui rază urmează să se desfăşoare activitatea, cu minim 5 zile anterior începerii activităţii salariaţilor detaşaţi pe teritoriul României, dar nu mai târziu de prima zi de activitate”, conform anexelor 1 şi 2.
În judeţul Argeş, până la data de 28.10.2015, 10 angajatori din Uniunea Europeană au comunicat un număr de 25 de salariaţi detaşaţi activi la această dată, încadraţi la următorii angajatori:
– Envisan NV Belgia SRL Sucursala Piteşti – 12 salariaţi detaşaţi;
– Mechrom Industry SRL – 4 salariaţi detaşaţi;
– Leoni Wiring Systems Piteşti SRL – 2 salariaţi detaşaţi;
– Lisa Draxlmaier Autopart România SRL – 1 salariat detaşat;
– Slobozia Foodproduction SRL – 1 salariat detaşat;
– Tramet Industry SRL – 1 salariat detaşat;
– Systems Moteurs SRL – 1 salariat detaşat;
– Fontana Pietro Romania SRL – 1 salariat detaşat;
– Marca Romania SRL – 1 salariat detaşat;
– Ecoligner SRL – 1 salariat detaşat.
Cristian SOARE, inspector-şef

Lasa un raspuns