Andrei Gerea la Renault Day: Trebuie să fim cu toții mândri de exemplul familiei de la Dacia Renault

0
256

Chestorul Camerei Deputaților, Andrei Gerea, a fost prezent duminică la Renault Day. Programul evenimentului Renault day, ajuns la a patra ediție, a inclus expoziții de autoturisme, inclusiv un monopost de Formula 1,  prototipul unui automobil 100% electric, precum și prezentarea în premieră a noului model de Dacia Duster. Deputatul ALDE de Argeș a fost asistat și la demonstrațiile și competițiile sportive ale copiilor din zona Mioveniului.

Fostul ministru al Economiei și al Energiei a apreciat coeziunea celor care lucrează la uzina Dacia, precum și nivelul ridicat al produselor realizate pe platformă. “Am fost duminică în mijlocul celor 15.000 de oameni care au participat la Renault Day. Am simțit că am fost alături de o foarte mare familie, realmente. Și am văzut și ceea ce realizează această familie. Noua generație a modelului Dacia Duster a fost prezentată cu această ocazie, adică vârful de gamă al producției de la Mioveni.

Dacia Renault reprezintă o forță la nivel european, nu doar în cadrul concernului Renault, și nu pot decât să îmi exprim aprecierea pentru conducerea uzinei, pentru fiecare angajat în parte, pentru calitatea muncii pe care o depun cu toții. La fel ca oriunde, nu putem face performanță decât dacă lucrăm împreună, dacă avem țeluri bine stabilite împreună, iar cei de la Dacia au dovedit că sunt o familie din acest punct de vedere. Poate că, dacă această rațiune ar fi coordonat întreaga națiune, de la fiecare dintre noi până la clasa politică și administrativă, am fi avut demult făcut și trononul de autostradă Pitești-Sibiu, atât de necesar acestei familii de la Mioveni, dar și multe alte obiective care sunt de o necesitate uriașă pentru țara noastră. Cred că avem cu toții ceva de învățat de la modul în care familia de la Dacia Renault înțelege să își respecte fiecare membru și rezultatul efortului depus împreună. Din funcțiile ocupate în plan politic și administrativ, am susținut și voi susține mereu dezvoltarea uzinei Dacia, creșterea competitivității fabricii de la Mioveni”, a precizat deputatul ALDE de Argeș Andrei Gerea.

M.S.

Lasa un raspuns