Analfabetul PENAL Florin Frătică a luat-o razna de tot şi le spune brădenilor că pentru el vorbesc faptele!

0
393
  • Deci: infracţiuni, beţii crâncene, curvăsăreală şi luni întregi din ultimul mandat petrecute la PUȘCĂRIE!

Presimt că Florin Frătică va suferi crunt după ce se va face de râs la alegerile locale.

Săracul PENAL pare că nu se mai poate controla şi din când în când bate câmpii pe facebook imaginându-şi că se ceartă cu actualul primar al comunei Bradu, Dan Stroe. Probabil beat rangă, coerent ca Floricica Dansatoarea şi cult ca un corigent la limba română, Florin Frătică se dezlănţuie isteric împotriva primarului său.

I se adresează cu o politeţe desăvârşită edilului Stroe spunându-i „Bă Dănuțe”! E semn că Frătică a rămas la fel de needucat şi ghiolban ca întotdeauna. Nici carte n-a mai învăţat, probabil obligat să zacă prin diverse puşcării, căci pentru Frătică îndepărtarea zăpezii de pe carosabil se numeşte DEZĂPEZIRE, nu DESZĂPEZIRE! Ca orice fost puşcăriaş, el crede că minciuna este o calitate, că primarul nu are serviciu şi nici program, că ar fi mai bine cu un deştept ca el la câştig decât cu un prost la pagubă etc.

Măi Florine, râde lumea de tine, mă penalule care eşti tu penal! Tu nu poţi fi deştept pentru că… eşti exagerat de prost. Şi nesimţit! Şi obraznic ca orice fost puşcăriaş care s-a învăţat la banul public!

Ştii ce trebuie să facă, mă beţivanule, un primar? Trebuie să administreze comuna aşa cum a făcut-o în ultimii ani Dan Stroe. Cu bun-simţ, cu profesionalism, cu rezultate evidente.

Un primar trebuie să nu fure banii publici, pentru că altfel ajunge la PUȘCĂRIE aşa cum ai ajuns tu de vreo trei ori în 2015-2016!

Un primar trebuie să nu bea ca porcul, cum obişnuieşti tu seară de seară.

Un primar trebuie să-şi vadă de familie, nu să se încurce cu toate petardele ieftine pe care să le şi angajeze pe bani publici. Aşa cum, ştie toată lumea, ai făcut tu cu Alina Olărescu şi cu… Chiar trebuie să-ţi mai spun cu cine?

Un primar trebuie să-şi asume modul în care arată în prezent. Tu ţi-ai pus pe afişe o fotografie de acum un deceniu şi jumătate, când încă nu semănai cu Gică Petrescu la 87 de ani! Zici că eşti o cocotă ofilită căreia îi este ruşine de prezent şi-şi găseşte refugiul în albumul cu poze din tinereţe!

În altă ordine de idei, Florin Frătică, fost primar, fost PENAL, actualmente deţinător al titlului de cel mai mare beţiv al comunei Bradu, pare că totuşi s-a dilit complet. Omul şi-a făcut afiş în care spune, săracu’ de el, că pentru el vorbesc faptele.

Care dracului fapte, mă nebunule? Păi tu erai o zi la primărie, o lună la puşcărie, după care o luai de la capăt. În afara celor câţiva papagali din trupa ta de prăduitori ai banului public nu există brădean care să spună vorbe frumoase despre tine şi mandatele tale. Nu veneai la primărie nici când nu erai arestat, pierdeai timpul la hotelul tău, Veneţia, sau la Casa Maria, unde goleai sticlă după sticlă în timp ce cetăţenii aşteptau să binevoieşti să semnezi vreo adeverinţă. Tu crezi că a uitat cineva lucrurile astea? Că le va uita vreodată?

Astea sunt FAPTELE tale din cele două mandate: infracţiuni peste infracţiuni pentru care ai fost arestat şi băgat la puşcărie, iar ulterior ai fost condamnat definitiv şi ai devenit PENAL. Ai băut cât zece şi le-ai arătat tuturor curvelor de ce (nu) eşti în stare!

Şi tu ai curaj acum să le ceri din nou votul brădenilor din postura de reprezentant al PMP, partidul turnătorului jegos Traian Băsescu Petrov, gunoiul care a închis spitale şi le-a tăiat salariile şi pensiile românilor? Nu vei obţine un scor electoral cu două cifre, de-asta poţi să fii sigur!

Revenim! Pentru că ar fi minunat ca tu şi banda ta să nu intraţi nici măcar în consiliul local, ca să scape comuna de derbedei o dată pentru totdeauna!

D.M.D.

Lasa un raspuns