Ameninţări cu bătaia şi excluderi pentru delicte de opinie la USR: Dragoş Alecsandru, membru în conducerea USR Piteşti, a fost dat afară pentru că a îndrăznit să pună în discuţie comportamentul executorului judecătoresc Emilia Mateescu, febleţea deputatului Ionuț Moșteanu

0
478

USR este un partid care poate fi catalogat oricum, numai democratic nu. Dincolo de faptul că promovează o politică a intoleranţei, a intervenţiei brutale a statului în viaţa cetăţeanului, creşterea puterii instituţiilor de forţă şi restrângerea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, Uniunea Salvaţi România! se dovedeşte pe zi ce trece o forţă politică în care nu există competiţie şi dezbatere internă. Cei care nu sunt de acord cu şefii sunt, fără menajamente, excluşi din partid fără drept de apel.

Când „Ziarul de Argeş” a scris despre abuzurile incredibile comise de executorul judecătoresc Emilia Mateescu atât împotriva firmelor, pe care le hărţuieşte deschizând zeci de procese de executare pentru aceeaşi cauză, cât şi împotriva persoanelor fizice, fiind de notorietate cazul copiilor sechestraţi de executor în locuinţa lor din Bradu, au existat useriști argeşeni de bună credinţă care au cerut explicaţii atât conducerii organizaţiei judeţene, cât şi doamnei Mateescu.

Unul dintre ei este Dragoş Alecsandru, membru în Biroul Local al USR Piteşti. De fapt, fost membru, pentru că pe 16 ianuarie l-au dat afară din partid!

Imediat ce a postat linkul articolului pe grupurile interne de whatsapp ale USR, Dragoş Alecsandru s-a trezit ameninţat cu bătaia de mai mulţi membri ai Biroului Judeţean al USR Argeş. Cel mai vehement s-a arătat candidatul USR la funcţia de primar al oraşului Ștefănești, care i-a spus lui Alecsandru că… merită nişte şuturi în fund la propriu!

În discuţie intervin mai mulţi useriști, mai toţi agresivi şi aroganţi, deşi se poate observa că niciunul n-are habar de nimic. Nu ştiu ce drepturi şi obligaţii are un executor judecătoresc, pentru ei libertatea de exprimare e bună doar dacă se referă la „muie psd” şi alte asemenea, dar dacă apar dezvăluiri despre una de-a lor, atunci musai cineva plăteşte, lucrurile sunt prezentate tendenţios etc.

În realitate, la USR Argeş conduce deputatul Ionuț Moșteanu, care este condus de Emilia Mateescu. Noi cam bănuim cum, dar mai investigăm!

Executorul judecătoresc a umplut organizaţia judeţeană cu o grămadă de amici şi prieteni, persoane care nu fac şi n-au treabă cu politica, dar vin şi votează intern în USR Argeş.

Dragoş Alecsandru ne-a declarat că filiala USR Argeş a fost practic confiscată de tandemul Ionuț Moșteanu-Emilia Mateescu. „După ce am muncit să strâng semnături la FĂRĂ PENALI, vin penalii şi te dau afară din partid!”, ne-a declarat, cu obidă, junele userist. Care ne-a mai dezvăluit că în situaţia lui mai sunt şi alţi tineri din partid, care au fost luaţi la ochi de parlamentarul wanna be Emilia Mateescu!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns