Alina Gorghiu e varză la comunicarea online! Protejata penalilor Bogdan Olteanu şi Mihai Voicu mărturiseşte o legătură secretă cu Mânăstirea Curtea de Argeş!

0
352

De când Adrian Miuțescu (o caricatură locală) a pierdut conducerea PNL Argeş în favoarea Alinei Gorghiu (o caricatură politică de anvergură naţională!), organizaţia judeţeană a puilor de brătieni s-a transformat într-un fel de spectacol Vacanţa Mare.

Gorghiu şi-a propus să demonstreze că liberalii pot face şi altceva decât să mânărească numirile în posturi de conducere în instituţiile şi direcţiile deconcentrate, cum se întâmpla pe vremea anchetatului DNA Miuțescu Adrian. Aşa că ne sufocă, pe noi argeşenii care chiar că nu avem nicio vină, cu un şuvoi de postări inepte. La prima vedere pare că Alina Gorghiu formează un cuplu politic cu Mihăiţă din Berceni, care o ajută cu brio să se facă de râs.

Ieri, Gorghiu ne-a povestit că ea „a crescut cu Mânăstirea Curtea de Argeş”! Probabil jucau „lapte gros” şi „sticluţa” în spatele blocului sau ceva, pentru că relaţia dintre această Ana lui Manole modernă şi mânăstire pare, din ce spune şefa PNL Argeş, deosebit de strânsă.

În fine, ciudate personulităţi ajung la conducerea PNL Argeş, indiferent de tabăra din care fac parte!

În ceea ce ne priveşte, o vom monitoriza pe doamna Gorghiu Alina îndeaproape. Pentru că ne interesează relaţia ei cu mânăstirea, o adevărată necunoscută pentru noi şi electorat. Noi ştiam că doamna a crescut, politic vorbind, cu Mihai Voicu şi Bogdan Olteanu, doi dintre penalii de top ai Partidului Naţional Liberal. Ambii i-au fost (şi) mentori!

Revenim. Şi ne veselim, pentru că avem cu cine!

D.M.D.