Alina Gorghiu a pus șef peste liberalii din Albota un băiat fără studii superioare, dar plin de bani, căruia îi este rușine că locuiește ,,la țară”

0
393

Sub bagheta de vrăjitoare a Alinei Gorghiu, PNL Argeș a demarat o politică de cadre menită să asigure organizației județene o relansare electorală.  Pentru că partidul are doar 9% în sondajele de opinie, iar șefa Senatului României speră să ajungă la cel puțin 12%. Și, astfel, PNL Argeș să ajungă de pe ultimul loc la alegeri pe locul din spatele penultimului! În mod sigur, va reuși asta!

Din nefericire pentru urmașii brătienilor, oamenii cu studii, cu prestanță, cu valoare, cu experiență în administrație, fug de ofertele doamnei Gorghiu, așa cum fugeau pe vremuri bărbații frumoși de avansurile ei, obligând-o să se mulțumească cu Mihai Voicu și Bogdan Olteanu, chipeșe caricaturi triste ale urmașilor brătienilor!

La Albota, au căutat un doctor. Sau un profesor! Un inginer! N-au găsit! Au trebuit să se mulțumească cu un tehnician, Dumitru Roland Florian, care a devenit președinte interimar al PNL Albota.

Chiar dacă nu are studii, Dumitru Roland Florian (ANDO)  are bani. Consătenii lui din Albota susțin că este un băiat de AUR! De aur, nu din partidul AUR! În sensul că, zic ei, obișnuia să aducă, în vederea comercializării, aur din Turcia!

În fine, îi dorim junelui liberal succes în politică! Până 2036 are toate șansele să ajungă consilier local!

Problema este că, după cum se vede încă de la prima privire aruncată pe contul lui de facebook, lui ANDO îi este rușine cu faptul că trăiește la Albota! Omul susține nu doar că este din Pitești, ci și că trăiește în Pitești!

D.M.D.