Alina Frătică s-a decis: va pierde ruşinos alegerile pentru Primăria Bradu!

0
163

Secretul lui Polichinelle a bubuit în presă. Alina Frătică, fostă condamnată în primăvara acestui an la muncă în folosul comunităţii, şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de primar al comunei Bradu!

Ei bine, cu toată dragostea, îi spun de pe-acum că va candida degeaba. Clanul Frătică este istorie la Bradu! N-a uitat nimeni că n-au făcut nimic pentru comună timp de aproape 8 ani de zile. Că nu trecea luna, la un moment dat, fără ca mascaţii de la DNA şi DIICOT să nu-l ridice cu duba pe Florin Frătică şi să-l mai ducă o perioadă la puşcărie, unde împărţea celula cu alţi penali de soi ca Radu Mazăre, Marian Vanghelie etc.

N-a uitat nimeni de sutele de minoritari cărora clanul Frătică le-a făcut mutaţii false la Bradu ca să voteze pentru el. În vila lui Frătică, pentru a nu exista dubii, conform organelor de cercetare penală, locuiau pe hârtie nu mai puţin de 17 persoane, fără legătură între ele!

N-a uitat nimeni că Florin Frătică le-a oferit ILEGAL premii din propriul buzunar cuplurilor din Bradu care au împlinit 50 de ani de căsătorie chiar în campania electorală, bani recuperaţi ulterior de la primărie!

N-a uitat nimeni de blaturile lui Florin Frătică cu George Hoţu, căruia i-au fost viraţi, ani de zile, aproape toţi banii pentru investiţii din Bradu.

N-am uitat nici că Florin Rahova Frătică a angajat-o iniţial pe Alina la Primăria Bradu ca s-o poată sufla altui bărbat fatal, Gogu Davidescu, titular la acea vreme la doamna candidat!

Deci, ca să concluzionăm, Alina Frătică nu va ajunge primar la Bradu, indiferent câţi bani va cheltui şi câte gazete o vor susţine!

Revenim curând!

D.M.D.

Lasa un raspuns