ALDE Piteşti, doi reprezentanţi în conducerea ALDE Argeş

0
304

ALDE Piteşti are doi reprezentanţi în Biroul Politic Teritorial al ALDE Argeş în urma alegerilor de vineri. Preşedintele filialei municipale, Robert Tudorache, a fost ales vicepreşedinte cu un număr de 699 voturi dintr-un total de 719 voturi, iar Adrian Pica a fost ales membru cu 418 voturi.

Vreau să le transmit tuturor delegaţilor şi membrilor ALDE din judeţ că, începând de astăzi, a venit momentul să depunem toate eforturile pentru ca partidul nostru să ajungă a doua forţă politică din judeţ. ALDE Piteşti va fi alături de conducerea judeţeană. Vreau să o felicit pe Simona Brătulescu pentru confirmarea în funcţia de preşedinte al filialei judeţene şi vreau să-i felicit pe toţi colegii din Biroul Teritorial.

În acelaşi timp, vreau să le transmit tuturor că ne aşteaptă un prim test important, acela al alegerilor europarlamentare, unde trebuie să dăm startul ascensiunii în plan politic.

La anul îmi doresc să avem în persoana lui Călin Popescu-Tăriceanu candidatul ALDE la preşedinţie. Este momentul să avem cu adevărat primul preşedinte liberal de după Revoluţie, pentru că acum Klaus Iohannis nu reprezintă valorile liberale, tot aşa cum nici noul PNL nu o mai face.

Sunt două teste majore pentru anul viitor, două teste care ne vor permite să ne croim drumul ca la alegerile locale şi parlamentare să obţinem un scor care să ne permită să schimbăm viziunea de a guverna în plan local. Am dovedit că avem oameni de valoare. Primarul Nicolae Pană de la Coşeşti este un exemplu elocvent în acest sens. Mai avem oameni capabili şi vom mai aduce alături de noi oameni de o probitate profesională deosebită pentru că ne dorim să reuşim, alături de piteşteni şi de argeşeni, să restartăm viaţa economică şi culturală a judeţului Argeş”, a declarat secretarul de stat Robert Tudorache, preşedintele ALDE Piteşti.

Lasa un raspuns