Alde Coteţ vrea să fie viceprimar la Piteşti şi să facă revoluţie în PNL Argeş. Aşa ceva?!

0
316

În ultimii 3 ani, un bărbăţel cu bărbuţă şi figură tristă s-a agitat pe facebook şi pe câteva site-uri ca un disperat, încercând să-şi creeze o notorietate nemeritată.

Omul se numeşte Mihai Coteţ, este un afacerist de doi lei şi îşi propusese, modest fără să se supraevalueze deloc, să ajungă primarul Piteştiului. Ar fi de râs dacă n-ar fi cumva jalnic.

Având carisma unui tomberon stradal şi toleranţa unui inchizitor, nenea ăsta vrea să fie viceprimar al Piteștiului, vrea să reformeze PNL Argeş, vrea să decidă el pentru toţi urmaşii lui Brătianu, vrea să conducă peste tot deşi n-a câştigat niciodată nimic pe plan politic şi, în general, nu are pe nimeni alături în demersurile lui de-a ajunge luPULICĂ alfa în haita ca vai de mama ei a PNL Argeş!

Jurnaliştii care-i iau banii acestui Frăierică Geamantan îi susură în urechi cât este el de tare, de unic, de… de la 22 în sus şi cum ar fi câştigat el Primăria Piteşti dacă PNL Argeş n-ar fi mers pe mâna lui Apostoliceanu Sorin. Iar Coteţ (ce nume de erou medieval, trăiască familia lui de ameţit!) îi crede, fără să înţeleagă că notorietatea lui la nivelul Piteștiului este undeva pe la genunchiul broaştei, iar intenţia de vot în ceea ce-l priveşte ar fi fost sublimă dacă n-ar fi lipsit cu desăvârşire!

Să vrei să reformezi un partid în care de-abia ai intrat şi care ţi-a oferit deja un post de consilier municipal, să vrei să fii viceprimar deşi nu te susţine nici dracu’ (băi Coteţ, fiecare soldat are în raniţă bastonul de mareşal, dar niciunul nu-şi începe cariera militară ca maior, dacă ştii ce zic!) înseamnă să te supraevaluezi dramatic, să nu zic să nu ai pic de bun-simţ! Mai ales că tu, luat individual, eşti un fel de caricatură politică anostă şi greu de suportat!

Evident, Mihai Coteţ nu va ajunge nici viceprimar şi nici nu va schimba ceva în PNL Argeş. Din fericire!

D.M.D.

Lasa un raspuns