Alarma de incendiu in Stefanesti! Fumul a scos locatarii din bloc!

0
371

Alarma de incendiu in Stefanesti! Fumul a scos locatarii din bloc!

Locatarii unui bloc din Stefanesti au fost ingroziti cand casa scarii a fost acaparata de un fum foarte gros. Pompierii au intervenit in stingerea presupusului incendiu in Stefanesti, iar echipajele SMURD au accordat ajutoare persoanelor ce prezentau atac de panica.

incendiu_in_stefanesti_ziarul_de_arges

Totul s-a intamplat luni seara, cand locatarii unui bloc din Stefanesti de pe Aleea Viilor au simtit mirosul de fum ce le intrase in apartamente de pe casa scarii.  Panicat, unul dintre locatari a sunat la 112 unde a cerut ajutor. Un echipaj SMURD si o autospeciala pentru incendii au fost trimise la fata locului.

Blocul a fost evacuat existand un risc foarte mare de intoxicatie din cauza fumului mult prea dens, oamenii ramanand in strada pana la rezolvarea situatiei. Pompierii i-au linistit pe locatarii speriati ca le vor arde apartamentele, spunandu-le ca fumul nu provine de la un incendiu ci de la un scurtcircuit la reteaua electrica, mai exact din cauza unui cablu neizolat. In tot acest timp echipajele SMURD au acordat sprijin medical celor mult prea speriati de incident.

Lasa un raspuns