Afaceristul bătrânel şi avar Emil Enescu de la „Victoria” vrea din nou să primească bani mulţi şi publici de la Consiliul Judeţean, exact ca în mandatele lui Constantin Nicolescu şi Florin Tecău!

0
492

Timp de foarte mulţi ani, în perioada în care Consiliul Judeţean Argeş a fost condus de Constantin Nicolescu, afaceristul Emil Enescu de la Hotelul Victoria a fost beneficiarul unor sume monstruoase de la instituţia pomenită. Dacă spun asta eu, care l-am susţinut permanent pe Nicolescu, atunci chiar aşa stau lucrurile.

Au fost miliarde de lei pe lună, bani direcţionaţi către un individ fără scrupule, care permanent a fost într-o luptă dezgustătoare pentru acumularea de proprietăţi. Puţini îşi mai aduc aminte cum a reuşit el să evacueze fostul PUNR şi cum a tras sforile în alte situaţii pentru a obţine proprietăţi imobiliare. Este vorba despre combinaţii cu judecători, despre adevărate caracatiţe de afacerişti, politicieni, poliţişti şi magistraţi care colaborau pentru a dobândi cât mai multe resurse.

În acest moment, deşi bătrânel, ofilit şi decrepit, tovarăşul Emil Enescu refuză să-şi vadă de treabă. Dacă în mandatul lui Florin Tecău a continuat să încaseze bani grei de la Consiliul Judeţean, deşi sumele au fost uşor ajustate, acum a intrat în panică. Şi cum este început de an, perioadă în care se fac contracte şi se stabilesc lucrurile pentru întreg anul 2019, a pregătit o adevărată campanie menită să-i determine prin orice mijloace pe şefii de la Judeţ să-i dea lui, la „Victoria”, banii alocaţi pentru cazarea nenumăratelor delegaţii şi delegaţi care vor participa la evenimentele organizate de CJ Argeş în următoarele 11 luni.

În acelaşi timp, Emil Enescu continuă finanţarea grupului de neisprăviţi şi panarame care, de ani buni, încearcă să fure Hotelul Muntenia de la proprietarii lui de drept! Aici a avut un succes ce nu s-a pomenit, din moment ce a cheltuit enorm şi a obţinut fix…! Aici nu e ca la CJ Argeş, pe bani publici asupra cărora nu prea veghea nici dracu’…

În fine, revenim cu amănunte fabuloase din culisele strategiei prin care moş Enescu vrea să pună stăpânire, din nou, pe robinetul miliardelor de la CJ, bani publici care ar trebui să ajungă acolo unde trebuie, nu la cel obişnuit să tragă sforile.

D.M.D.

P.S. Florin Tecău nu are nicio implicare în combinaţiile cu „Victoria” şi nici în povestea cu Spitalul Judeţean Argeş. Dacă ar fi privit mai atent în jurul său şi ar fi stat mai puţin pe facebook, astăzi ar fi fost sus de tot…

Lasa un raspuns