Afaceri liberale la Izvoru: Cumnata unui consilier local amic al primarului PNL Claudiu Neguț vrea 20.000 de euro subvenţie de la APIA pentru o păşune unde n-a mişcat niciun fir de iarbă!

1
249

În comuna Izvoru conduce din 2016 un primar liberal. Claudiu Neguț este de profesie informatician, în sensul că a fost angajat pe vremuri pe un astfel de post chiar la Primăria Izvoru!

Beneficiind de o campanie electorală mincinoasă, coordonată de celebra Miss Autopsia, zisă şi Lavinia Năstase, Neguț a câştigat fotoliul de primar şi, evident, a dus comuna de râpă. Cei care vor să afle amănunte despre bătaia de joc pe bani publici de la Izvoru găsesc totul pe site-ul nostru.

Astăzi vă prezentăm, tot în exclusivitate, o nouă potlogărie comisă de edil şi de o serie de indivizi din anturajul lui. În primăvară, o anume Mihaela Ioniţă, partenera de viaţă a fratelui consilierului Copoeru Marius, unul dintre amicii politici ai primarului Claudiu Neguț, a obţinut la licitaţie o păşune comunală de 116 hectare situată în comuna Izvoru, în zona denumită Complex!

Mihaela Ioniţă ar trebui să primească în toamnă, de la APIA Argeş, circa 170 de euro pentru fiecare hectar. Legea impune însă ca terenul să fie lucrat la un nivel minim, adică să fie cosit, să fie exploatat etc.

Publicăm astăzi câteva fotografii ale păşunii comunale care s-a transformat într-o zonă aidoma periferiilor Cernobîlului! N-a mai trecut nimeni pe-acolo din primăvară, după cum se vede!

Evident, singurul motiv pentru care această Mihaela Ioniţă, cumnata prietenului edilului, consilierul comunal Copoeru Marius, a obţinut păşunea este subvenţia APIA, care bate spre 20.000 de euro! Terenul însă… va deveni în curând o mare de lăstari, ciulini şi bălării!

Evident, vom sesiza imediat APIA să nu cumva să acorde subvenţia mult dorită de cei din anturajul primarului!

Vom reveni!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Comuna Izvoru s-a degradat de la an la an de când e condusă de acest primar. Faceți o plimbare prin toată comuna și o să vă convingeți: fostul spital din care au mai rămas niște ruine – actualmente zonă de pășunat oi, conacul familiei Davila – Perticari ce prezintă modul in care istoria este batjocorita în continuare, islazul comunal, canalizarea care nu a fost dată în folosință, starea dezastruoasa in care se află cimitirul comunei (plin de bălării și cu gardul furat), șanțurile din comună neadâncite și pline de vegetație, drumurile comunale pline de gropi și noroaie.
    E bine … salariu bun, vi când vrei pleci când ai chef, prostimea nu se pune rău cu primarul – lasă maică că e bine și așa … mai bine se făcea sediu NASA decât remiza de pompieri…

Lasa un raspuns