Afacerea fraților Geaglă, doi proxeneți de succes din Pitești, distrusă de un client pervers, cu bile în zona genitală!

0
644

Frații Geaglă din Pitești s-au bucurat de o afacere prosperă timp de câtiva ani de zile, pentru că își obligau iubitele să se prostitueze într-un hotel din oraș. Asta până când au dat peste un client pervers care le-a năruit planurile de câștig…

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, Ion Geaglă a obţinut diverse sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către prietena sa Drăgoi Andreea, „respectiv a desfăşurat activităţi de înlesnire a practicării prostituţiei de către aceasta, asigurându-i protecţia faţă de clienţi, în sensul că intervenea faptic atunci când exista riscul ca o persoană să nu plătească favorurile sexuale prestate”.

Andreea Drăgoi l-a cunoscut pe Ion Geaglă pe Facebook la începutul lui 2018 şi la scurt timp au început o relație. Ulterior, bărbatul i-a propus iubitei „să se prostitueze pentru ca cei doi să facă rost de bani. Andreea Drăgoi a declarat că, deşi nu mai făcuse acest lucru, a acceptat propunerea inculpatului, sens în care acesta a postat un anunţ în vederea racolării clienţilor pe un site, la rubrica escorte, respectiv a închiriat o cameră la un hotel din Piteşti, unde aceasta urma să întreţină relaţii sexuale cu clienţii, contra cost”.

Potrivit declarațiilor tinerei, se pare că la același hotel practica prostituția și Mariana Florea, iubita lui Florin Geaglă, fratele primului inculpat. Cei doi iubiți s-ar fi cunoscut în 2017 și au decis de comun acord ca femeia să practice prostituția, pentru a câștiga bani. Bani pe care îi împărțea cu Florin Geaglă, concubinul său.

În timpul cercetărilor, procurorii au descoperit că Florin Geaglă obișnuia să se ascundă în spatele unui șifonier, în timp ce iubita să își oferea serviciile clienților, pentru a o apăra în cazul în care vreun „cumpărător” ar fi vrut să o atace. Afacerea le-a fost ruinată de un client pervers, care își introdusese bile în organul genital. Potrivit anchetatorilor, Mariana Florea a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu acesta, însă clientul a devenit agresiv, motiv pentru care Florin Geaglă a ieşit din spatele şifonierului din cameră, de unde o păzea, şi a început să se îmbrâncească şi să se lovească cu respectivul bărbat”. 

La audieri, Florin Geaglă a recunoscut că iubita lui și iubita fratelui său obișnuiau să ofere servicii sexuale la respectivul hotel, pentru câștiguri materiale pe care le împărțeau cu cei doi bărbați. Anchetatorii au adunat la dosar mai multe interceptări telefonice pentru a proba activitatea infracțională.

 

Lasa un raspuns