Deși au devenit soț și soție de Ziua Îndrăgostiților, Sandra și Adi Mutu, se pregătesc pentru celebrelejuraminte în față lui Dumnezeu.
Marele eveniment ce include două momente unice în viață celor doi, nuntă și botez, va avea loc pe dată de 6 octombrie, alături de 300 de invitați de seama, iar emoțiile sunt pe măsură acestui eveniment.

Deși rochia de mireasă nu este gata, sunt zâmbete și enorm de multe motive de bucurie.Tiago crește pe zi ce trece, cum crește și speranța briliantului de-ai calcă într-o zi pe urme.
„Se uită după minge, nu ştiu acum dacă se uită pentru că se rostogoleşte mingea sau dacă e colorată, dar se uită. Eu sper să aibe în sânge fotbalul şi să devină fotbalist”, spune Adrian Mutu.

Mutu și Sandra sunt un cuplu foarte solid, de exemplu merg împreună la cumpărături, investind în accesorii de calitate pentru cel mic.
„Mulțumesc lui Dumnezeu că am ajutor. Şi bonă, și mama, deocamdată, încă o am și pe mama, nu i-am dat drumul”, spune, mulţumită, Sandra.

În acest moment ce doi au enorm de multe lucruri pe cap cu organizarea marelui eveniment.
„Nu îmi plac aceste lucruri, pregătirile, invitaţii foarte mulți, biserica, restaurantul, sunt lucruri care nu mă atrag, dar m-am obişnuit să spun aşa, ar fi la a treia căsătorie”, spune Adrian Mutu.

Ea, în schimb, are şi emoţii. Chiar dacă, în acte, este din februarie soţia briliantului.


„Cred că va fi o trăire aparte, e altfel când ajungi în biserica”, este de părere viitoarea mireasă, cât despre rochia în sine care nu este încă gata, aflăm că este în formă de sirenă.

Lasa un raspuns