Adrian Moisescu şi-a pus sora contabil-şef la Secţia de Gospodărire a Apelor şi acum trage sfori… să ajungă şeful ei!

0
290

Pe vremea guvernării ticăloase Traian Băsescu-PDL, la conducerea Direcţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea a ajuns un aşa-zis om de afaceri pe nume Adrian Moisescu. Spunem aşa-zis pentru că nu există om de afaceri care să renunţe la un business serios pentru o leafă de sub 1.000 de euro, cât primea prin 2009 un astfel de director. Iar Moisescu a renunţat la tot fără să clipească!

Când Adrian Moisescu a ajuns director la Ape nu s-a mai lăsat dat la o parte cu niciun chip. A acceptat chiar şi să lucreze în funcţii mărunte de execuţie, doar-doar să nu fie dat afară după ce PDL a pierdut puterea. A reclamat, s-a bălăcărit prin presă cu toţi şefii lui, într-un cuvânt a făcut tot ce i-a stat în puteri să rămână agăţat prin Direcţie. Şi a rămas!

Au fost momente savuroase de conflict, mai ales pe vremea directorului Marius Pârvu, când omul de bază al acestuia, Octavian Tănăsescu, l-a prins în off-side pe Moisescu în timp ce se distra la schi în Austria în perioada în care fostul pedelist, actualmente mare liberal, figura la serviciu ca fiind într-un concediu medical. „Ziarul de Argeş” a publicat la acea vreme, în exclusivitate, corespondenţa dintre Tănăsescu şi conducerea resortului de lux din Austria, dar nimeni nu s-a obosit să ancheteze şi să pedepsească falsul!

În prezent anunţăm o nouă exclusivitate: Adrian Moisescu şi-a angajat sora în funcţia de contabil-şef la Direcţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea. Cum a făcut? Simplu: a fost extrem de atent, cum făcea pe vremuri cu Mircea Andrei! Aşa că Delia Achim a ajuns noul contabil-şef al Secţiei de Gospodărire a Apelor.

Adrian Moisescu mai pregăteşte însă o mutare. Vrea să devină şeful surorii lui! Aşa că a pus ochii pe postul de şef al Secţiei de Gospodărire a Apelor din cadrul Direcţiei Bazinale. Funcţie pentru care… încă se organizează! A bon entendeur salut!

Revenim!

D.M.D.

Lasa un raspuns