Adrian Moisescu de la PNL – în vizorul DNA pentru prejudicii de milioane de euro provocate Administraţiei Apelor Argeş-Vedea

0
394

Vin vremuri grele şi mai ales răcoroase pentru celebrul Adrian Moisescu, zis Aliodor Matolea, de la Apele Române. După ce am arătat în exclusivitate că acest individ mărunt şi nociv a coordonat plăţi de peste 10.000.000 RON pentru lucrări fictive care s-ar fi făcut pe Valea Snagov, în judeţul Ilfov, panica şi disperarea au cuprins echipa Moisescu. Pentru că fostul director general instalat de PDL să prăduiască Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea n-a lucrat singur, ci sprijinit de o echipă formată din persoane alese aşa cum (nu) trebuie. Iar acum se pregătesc să răspundă tot împreună în faţa legii pentru jaful de milioane de lei pe care l-au orchestrat!

Tot în exclusivitate, precizăm astăzi faptul că afacerea din Ilfov este doar o micuţă secvenţă din activitatea infracţională orchestrată de PDL, actual PNL, la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea. În perioada imediat următoare vom prezenta pe larg alte opt sau nouă astfel de tunuri financiare, toate fiind în acest moment investigate de DNA. Este vorba despre prejudicii de multe milioane de euro provocate de plata unor lucrări fictive sau încredinţate unor firme de casă cu încălcarea legii.

Dacă în ceea ce-l priveşte pe Adrian Moisescu ne-am lămurit complet, rămâne să ne edificăm, pe parcursul anchetelor de presă pe care le vom publica pe acest subiect, pentru care motiv (sau pentru câte motive!) s-au implicat cei de la PNL Argeş în susţinerea colegului lor care ocupă în acest moment funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei municipale PNL Piteşti. Parcă liberalii se angajaseră să nu susţină sub nicio formă persoane acuzate de corupţie?!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns