Adrian Miuțescu încearcă să scape de fostul primar PNL de la Ștefănești, Dorin Bărbuceanu, sub pretextul că acesta ar avea probleme cu inima

0
443
  • Miuțescu nu spune însă că el însuşi va candida, deşi este cardiac şi chiar a suferit de curând un infarct!

Campania electorală din 2020 va sta, în Argeş, sub semnul penibilului absolut. Cel puţin în ceea ce priveşte PNL Argeş, partid condus, din nou, de Adrian Miuțescu, unul dintre cei mai caraghioşi şi lipsiţi de carismă politicieni argeşeni.

Miuțescu este un fel de Iulian Uță al clasei politice. Dacă jurnalistul l-a declarat mort pe rege cu doi ani mai devreme şi i-a inventat lui Pendiuc un copil cu o studentă, Miuțescu le-a promis argeşenilor un miliard de euro dacă-l aleg preşedinte al Consiliului Judeţean în 2008 şi i-a anunţat, în 2016, că sunt iradiaţi masiv, pe ascuns, de ICN Mioveni! Pentru ultima afirmaţie a fost făcut de râs de conducerea institutului în toată România, dar pe el l-a durut în cot, fidel principiului „po…liticianului de rasă de nimic nu-i pasă!”.

De curând, Miuțescu a simţit nevoia să se implice şi în scandalul de la Ștefănești, anunţând că a certat-o pe Miss Autopsia (Lavinia Năstase) pentru decizia ei de a deveni consilierul primăriţei Jenica Dumitru. Dacă s-ar fi oprit aici, ar fi fost doar inadecvat ca de obicei, pentru că toţi şi-au imaginat instant unde o doare pe Miss Autopsia de observaţiile lui.

Numai că Adrian Miuțescu, odată ce îşi dă drumul, nu se opreşte până nu termină! Aşa că a lăsat cumva să se înţeleagă că PNL îşi caută candidat pentru funcţia de primar la Ștefănești, pentru că fostul edil, Dorin Bărbuceanu, căruia nu a fost în stare să-i reproşeze nimic, „ar avea ceva probleme cu inima şi nu s-a mai implicat în ultimul timp”. Toată lumea ştie că Bărbuceanu, om serios şi echilibrat, se implică pe cât poate, dat fiind contextul de la Ștefănești. În orice caz însă, omul este respectat, apreciat şi salvează PNL în localitate de imaginea infectă pe care i-o creează psihopata Lavinia Năstase.

Cât despre aşa-numitele probleme cu inima pe care le-ar avea Bărbuceanu, Adrian Miuțescu este magnific în delirul său politic. Vorbeşte el, care a suferit de curând un infarct! E ca şi cum Băsescu i-ar reproşa altui politician că vorbeşte urât şi bea!

În fine, am certitudinea că vom râde mult cu viitorul candidat la alegerile parlamentare Adrian Miuțescu. În cazul lui, problemele cu inima nu se pun şi, nu-i aşa, PNL nu are de ce să caute un alt candidat!

D.M.D.

Lasa un raspuns