Traseistul Adrian Bughiu nu şi-a plătit de 9 luni cotizaţia de membru ALDE!

0
1222

„Ziarul de Argeş” vă prezintă şi astăzi file din povestea unuia dintre cei mai penibili traseişti politici din Argeş. Este vorba despre Adrian Bughiu, zis Gigantu (lucru care se vede perfect în fotografia publicată), un omuleţ care şi-a făcut un obicei din a dezerta din partid în partid pentru a obţine o funcţie.

Pentru cei care nu ştiu, Adrian Bughiu a trecut de la PRM la PC, apoi la PDL, după care a revenit în PC, a trecut la ALDE alături de PC etc. De fiecare dată, obiectivul urmărit de acest băiat a fost ocuparea unei funcţii cât mai importante, culminând cu cea de ministru secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, postură pentru care era potrivit ca Gigi Becali pentru un curs de bune maniere!

În momentul de faţă, Bughiu a anunţat pe toată lumea că el rămâne alături de Daniel Constantin şi va trece la Pro România (făcătura politică securistoidă a fostului ministru al Agriculturii). Numai că, atâta vreme cât instanţa a blocat înfiinţarea partidului Pro România, iar Daniel Constantin are acum alţi preferaţi cărora să le promită funcţii şi să-i facă părtaşi la viitoare combinaţii (cum ar fi deja celebrul Bogdan Ivan, şi el fost PDL!), Adrian Bughiu a început să şovăie şi preferă să stea cu fundul personal şi dolofan în două luntri.

Amuzant este altceva. Chiar dacă dă încă târcoale ALDE, susţinând faţă de membrii de partid că el este încă alături de ei, zgârcenia l-a compromis din nou pe micuţul Bughiu. În sensul că, deşi din gură toacă non-stop, de peste 9 luni nu şi-a plătit cotizaţia de membru ALDE! Aşa ceva? Un penibil mai mare ca „domn ministru” aţi mai pomenit? Evident că nu!

Bughiu, fii bărbat! Pleacă la Daniel Constantin sau plăteşte-ţi în plm cotizaţia, nu fi milog!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns