Administrația PNL a eșuat grav de tot! Județul Argeș este în primele cinci județe din România în funcție de rata mortalității de Covid – 19: peste 9%!

0
1135

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 6;

-persoane internate în spital: 96;

-persoane vindecate: 123;

-persoane diagnosticate pozitiv: 265;

-persoane decedate: 23.

Ăsta este comunicatul prefectului PNL Emanuel Soare. Rece, sec, fără pic de empatie. Pentru că liberalilor argeșeni nu le pasă decât de puterea politică pe care își închipuie că au pus mâna pentru mult timp. (Din fericire, nu vor trece de 15% la alegeri, așa că vom scăpa de ei pentru mult timp! Dar asta-I altă poveste!)

Ce nu spune prefectul este că, datorită efecienței CJ Argeș și primarilor PSD din județ, care au asigurat buna funcționare a spitalelor, totul s-a desfășurat impecabil, în prima lună de pandemie, la nivelul Argeșului. Dezastrul a survenit atunci când dorința liberalilor de a prelua cu forța conducerea Direcției de Sănătate Publică și a Spitalelor Județean și de Pediatrie s-a concretizat, iar oamenii PNL au ajuns la butoane.

Dacă luăm în calcul și transformarea Spitalului Orășenesc Mioveni în Spital Covid 19, în pofida dorinței cadrelor medicale de aici și a administrației locale (care au atras atenția că este un spital nou și o echipă încă nerodată) este evident că toată responsabilitatea revine conducerii PNL Argeș și prefectului Emanuel Soare.

În acest moment, Argeșul este între primele cinci județe din România în ceea ce privește rata mortalității (peste 9%!)  persoanelor infectate cu Covid 19. Adică deși au fost foarte puțini infectați, numărul morților este foarte mare!

Iar pentru acest lucru sunt responsabili cei din PNL, care au afectat ordinea firescă a lucrurilor în sistemul de sănătate argeșean, promovând, așa cum am spus-o la vremea respectivă, niște ciumpalacii!

Lasa un raspuns