Administraţia liberală ascunde, din interese electorale, focarul de Covid de la Primăria Ștefănești!

0
510

Trebuie să porţi mască în spaţii închise, să păstrezi distanţa fizică, să te prezinţi imediat la medic dacă ai simptomele unei infecţii cu coronavirus etc. Asta ne spun în fiecare zi liberalii că ar trebui să facem…

Bun, ei nu fac nimic din ce ne cer nouă. Stau grămadă câte 100 într-un restaurant, la reuniuni politice sau la băutură, chefuiesc fără mască şi fumează în spaţii închise (chiar şi în biroul premierului) etc.

L-am văzut pe prefectul de Argeş, Emanuel Soare, vorbind la Antena 3. Bătea câmpii! Rău de tot. Habar nu are pe ce lume este. Sunt foarte multe cazuri, zice omul Guvernului Lucovid, dar totuşi nu sunt aşa multe, că este judeţul mare! Am luat toate măsurile, dar… nu prea avem ce să le facem, decât să-i controlăm şi să-i amendăm!

A mai fost chestionat de un coleg despre situaţia de la Primăria Ștefănești. A scăldat-o grav, că a fost depistată o singură persoană infectată cu Covid 19, că ar fi vorba despre un administrator al primăriei în cauză, că nu este vorba decât de o singură persoană, aşa încât primăria nu se închide!

Dragi argeşeni, prefectul liberal bate câmpii rău de tot. Nu este vorba despre un singur caz de Covid 19 la Primăria Ștefănești, ci de mult mai multe. Două sunt deja confirmate: un paznic şi administratorul oraşului Ștefănești, nu un administrator oarecare! (Spunem asta pentru că, dată fiind importanţa funcţiei, omul a intrat în contact cu nenumărate persoane, nu doar din interiorul primăriei.)

Potrivit surselor noastre, este vorba despre Robert Avram, de 32 de ani, ginerele Argentinei Culcuş, candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului Mioveni! Atât Avram, cât şi soţia lui au fost depistaţi pozitiv şi internaţi la Spitalul Valea Iașiului.

Atât paznicul, cât şi administratorul au fost timp de multe zile la serviciu, n-au purtat mască şi au intrat în contact cu toţi salariaţii Primăriei Ștefănești.

Ca o paranteză, nici primăriţa Ioana Jenica Dumitru nu dă doi lei pe măsurile de prevenţie, având în vedere că nu poartă niciun fel de mască la birou! Lucru care, în lumina noilor informaţii, s-ar putea s-o pună în ipostaza de a face o plimbare cu izoleta!

Deci la Primăria Ștefănești este focar de Covid. Consilierii locali au decis să amâne şedinţa de consiliu, pentru că nimeni nu vrea să ajungă pe un pat de spital!

Prefectul şi administraţia liberală nu fac însă tam-tam, pentru că este vorba despre familia doamnei Argentina Culcuş, persoană pe care PNL vrea s-o arunce în lupta pentru bugetul uriaş al oraşului Mioveni!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns