Administrația din Mioveni oferă contribuabililor posibilitatea de a-și plăti dările locale și amenzile pe online

0
105

Pentru a-i scuti pe contribuabili de nevoia de a se deplasa la sediul primăriei și a sta la cozi, administrația din Mioveni le oferă posibilitatea de a-si plati darile locale și amezile pe online, rapid și simplu, fie de pe telefon sau de acasa din fața laptopului.

Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare şi selectând “Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online este disponibilă 7 zile din 7. Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu următoarele beneficii:

– economisesc timp, nemaifiind nevoiti sa se deplaseze pana la ghiseele primariilor si sa piarda vremea la cozi;

– nu mai sunt nevoiti sa pastreze chitante pentru a face dovada platilor, in conditiile in care Ghiseul.ro are o arhiva cu toate operatiunile desfasurate de utilizatori;

– pot plati doar partial anumite taxe si impozite;

– nu se percepe comision,

– se pot bucura de injumatatirea cunatumului amenzilor platite in primele 15 zile, asa cum prevede legislatia in vigoare.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

Lasa un raspuns