Adevărul despre Coronavirus în Argeş, judeţul care conduce detaşat în topul aşa-ziselor îmbolnăviri cu COVID 19!

0
2497

Argeşul este în prezent polul Covid 19 în România.

În fiecare zi aproape, prefectul liberal Emanuel Soare şi restul echipei din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se reunesc să nimic, lansând fel de fel de ipoteze de lucru inepte şi adoptând decizii idioate. Cum este cea prin care argeşenii sunt obligaţi să poarte măşti şi în spaţiile deschise dacă se află în grupuri mai mari de două persoane!

Pe scurt, situaţia în Argeş este următoarea: sunt 546 de persoane internate în spital, 109 persoane decedate, 461 persoane aflate în izolare etc. Numărul pozitivilor depistaţi în judeţ a ajuns la 2.911! Acestea sunt datele oficiale.

Neoficial, lucrurile stau exact, dar exact aşa cum o să vi le prezint aici. Garantez pentru fiecare literă!

În Argeş sunt probabil mult peste 15.000 de pozitivi! Nu există anchete epidemiologice complete, nu există o monitorizare efectivă a celor depistaţi pozitiv (care ar trebui, ipotetic vorbind, să stea izolaţi la domiciliu!).

Masca nu rezolvă nimic, nici distanţarea fizică. Şi asta nu pentru că nu ar avea un anumit grad de eficienţă, pe care îl recunosc, ci pentru că focarele adevărate sunt în instituţii, în firme mari, precum şi în locaţii unde infectarea nu poate fi evitată: săli de sport, saloane etc.

Dacă n-ar exista legea care protejează datele personale, v-aş putea prezenta sute de cazuri, nominal, cu persoane care micţionează pe orice măsură de prevenţie. Persoane care s-au dus în continuare la serviciu, deşi aveau soţ sau soţie cu megasimptome de Covid şi care, evident, au îmbolnăvit zeci de persoane.

Sunt instituţii unde chiar au decedat persoane care au fost depistate (şi) cu Covid, unde cei de la DSP nu s-au obosit să facă nici măcar o anchetă epidemiologică menită să trimită acasă, pentru 14 zile, câteva zeci de contacţi direcţi ai defuncţilor. De dezinfectare ce să mai vorbim!

Tot felul de idioate cu bani au făcut petreceri gigant de unde s-au molipsit zeci de persoane, au fost organizate cursuri de zumba şi alte cretinisme fără sens în vreme de pandemie, unde a bufnit Covidul ca trădarea în sufletul bicisnic al lui Sorin Apostoliceanu!

Medicii ştiu, presa ştie, politrucii DSP freacă menta pe bani grei, iar prefectul Soare şi trupa lui hăituiesc argeşenii cu jandarmii şi poliţia şi îi cocoşează cu amenzi. Coronavirusul nu poate fi controlat aşa, iar luni de zile de acum înainte numărul de cazuri va creşte exponenţial.

Acum şi partea bună.

Niciun argeşean sănătos n-a murit de Covid 19. Toţi cei 109 aveau comorbidități grave, multiple. Pentru un tânăr sănătos, Coronavirusul este la fel de periculos ca un pistol cu apă. Repet, faptul că sunt şi excepţii nu face decât să confirme regula!

Bolnavii internaţi, în marea lor majoritate, au suferit mai mult din cauza tratamentului (vomă, diaree, stări de greaţă, ameţeală) decât din cauza Coronavirusului!

Peste tot în lume, numărul victimelor a scăzut enorm. Mor de cel puţin zece ori mai puţin decât în aprilie-mai.

Soluţiile cretinilor din PNL sunt aberante. Nu se poate trăi până în 2022 cu mască, cu telemuncă, cu şcoală online, cu restaurante, cinematografe, cluburi şi săli de evenimente închise, cu turism pus pe butuci etc. Criza economică ne va distruge!

Trebuie să facem şi noi ca în Europa şi în Statele Unite: testare masivă şi izolare la domiciliu. Aşa rezolvăm problema. Altfel, rămânem bolnavii de serviciu ai Uniunii Europene!

D.M.D.

Lasa un raspuns