Adevărul în cazul reţinerii de ieri a primarului infractor Florin Frătică!

0
434

25 mai adevar caz FraticaDacă vreţi să înţelegeţi ce i s-a întâmplat ieri primarului puşcăriabil Florin Frătică, candidat la Primăria Bradu pentru un nou mandat din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel al lui Mircea Andrei, trebuie să citiţi „Ziarul de Argeş”. Nici noi nu suntem obiectivi, pentru că-l considerăm pe Frătică un infractor încă necondamnat, care trebuie să ajungă pentru mulţi ani la puşcărie, numai că noi suntem sinceri şi respectăm deontologia!

Deci 90% din presa argeşeană este sub contract cu Mircea Andrei şi cu PAM (aici fiind incluse şi contracte directe cu Florin Frătică!). Din acest motiv, aproape nicio publicaţie nu l-a prezentat ieri pe Frătică Florin aşa cum este el: un infractor cercetat în nenumărate dosare penale, judecat pentru comiterea a câteva zeci de infracţiuni extrem de grave (evaziune fiscală, spălare de bani, abuz în serviciu, mită electorală etc.).

Ieri, Florin Frătică, primarul comunei Bradu, unul dintre candidaţii penali cu ajutorul cărora veneticul oltean Mircea Andrei speră să ajungă în Consiliul Judeţean Argeş, a ajuns după gratii reclamat de un consătean. Presa de căcat, mânjită de banii PAM, a prezentat cazul ca fiind, vezi Doamne, plecat de la reclamaţia unui pesedist care candidează la postul de viceprimar. E o ticăloşie abjectă!

Nu, Frătică a ajuns din nou la puşcărie pentru că merită. Pentru că în plină campanie electorală a îndrăznit să-şi trimită gealaţii peste o persoană, cu ordin clar să-i caute nod în papură!

Ca o paranteză, aşa a făcut şi în 2012, la alegerile locale şi la cele parlamentare (când l-a susţinut pe Cătălin Teodorescu de la PDL!). Poliţia locală şi reprezentanţi ai Corpului de Control al Primăriei Bradu au mers peste o serie de brădeni, determinându-i, în mod abuziv, să accepte îndepărtarea de pe terenurile lor a unor barăci ale deputatului PSD Cătălin Rădulescu, să îndepărteze de pe casele lor bannere şi mash-uri cu acelaşi parlamentar. (Trebuie înţeles un lucru: dacă cineva construieşte în curtea lui fără autorizaţie, primăria îl amendează şi îl acţionează în judecată. Nu are dreptul să demoleze forţat o construcţie, să intre pe un teren privat şi să dea jos bannere, să ridice chioşcuri cu macarale etc.!)

În acest caz, după cum vă puteţi convinge de pe site-ul www.argesplus.ro, unde o puteţi urmări pe Alina Frătică delirând la greu, cetăţeanul care l-a reclamat pe primarul de la PAM a fost abuzat clar şi fără dubiu.

Cică imediat ce a început campania electorală şi s-au depus listele cu candidaturi (asta nu spune doamna, dar spune data la care au început controalele şi… corespunde!), pentru „a nu se întâmpla un nou caz Colectiv” (ha ha ha!), Primăria Bradu a demarat controale la mai mulţi agenţi economici din comună. Vă spunem noi că toţi erau oponenţi ai edilului şi, în toate cazurile, li s-a căutat nod în papură, au fost ameninţaţi şi supuşi la presiuni.

Treaba cu Colectivul este superbă şi arată nesimţirea tuturor celor din familia Frătică. Pentru că persoana care a reclamat la Parchet abuzurile acestui infractor de la PMP avea… o terasă! Legătura cu tragedia de la Colectiv este pe la Lehliu-Gară!

Când analizaţi acest caz trebuie să nu scăpaţi din vedere câteva lucruri:

  • Este acelaşi Florin Frătică care pur şi simplu a făcut pipi cu jet pe lege aranjând mutaţii pentru 17 străini la el acasă şi pentru vreo 80 de persoane în comună. Dosarul este în lucru la Parchet.
  • Este acelaşi infractor care le-a dat bani din propriul buzunar unor bătrâni în 2012, chiar în campania electorală, bani pe care i-a recuperat ulterior de la Primărie, după ce a reuşit să obţină o hotărâre a CL Bradu!
  • Este acelaşi individ cercetat pentru prejudicii însumate la 20 de milioane de euro într-un dosar de spălare de bani şi evaziune fiscală. Dosarul este în lucru la DNA!
  • Este acelaşi Frătică Florin care a angajat-o pe actuala sa nevastă la Primărie, loc de muncă pe unde, spun procurorii, nu trecea decât să-şi ia leafa.
  • Este acelaşi smintit care a cheltuit milioane de euro pe un stadion cu nocturnă de cinci ori mai mare decât avea nevoie comuna Bradu. Dosarul este instrumentat de procurori!
  • Este infractorul care a angajat-o pe Alina Olărescu ca directoare de Cămin Cultural, deşi piţipoanca avea legătură cu cultura ca Maica Tereza cu Atletico Madrid!

Deocamdată atât. Frătică la puşcărie!

D.M.D.

Lasa un raspuns