Activități preventive în unitățile de învățământ din Argeș

0
83

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu jandarmi argeșeni au desfăşurat în ziua de 10 iunie a.c., activităţi preventive la Liceul Tehnilogic ,,ASTRA” din Piteşti.

La activităţi au luat parte peste 100 de tineri, fiind dezbătute teme de educaţie rutieră, cum ar fi cauzele generatoare de accidente rutiere, dar şi aspecte legislative privind obţinerea permisului de conducere.

Totodată, în cursul zilei de azi, poliţiştii Compartimentului de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii Argeş au desfăşurat activităţi preventive la două şcoli de pe raza comunei Budeasa, cu aproximativ 100 de elevi de la clasele primare şi gimnaziale.

 Au fost abordate teme specifice apropierii perioadei de vacanţă de vară, dar şi de educaţie rutieră, cu scopul conștientizării factorilor de risc la care sunt expusi, stimulării gândirii critice, creșterii nivelului de cunoștințe al elevilor și familiarizării cu elementele de drept, prevenirea bullying-ului şi evitarea conflictelor.

(Sursa: IPJ Argeș)

Lasa un raspuns