Activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale se va realiza la Centrul de încasări din imobilul situat în Piteşti, str. Victoriei nr. 7, bl. 89, sc. C, parter (vizavi de sediul Primăriei Municipiului Piteşti)

0
386

Începând cu data de 23.10.2017, activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale, precum şi a amenzilor contravenţionale, în cazul persoanelor fizice, se va realiza la Centrul de încasări din imobilul situat în Piteşti, str. Victoriei nr. 7, bl. 89, sc. C, parter (vizavi de sediul Primăriei Municipiului Piteşti).

În perioada 19-20.10.2017 se efectuează mutarea echipamentelor necesare desfăşurării activităţii, fapt pentru care activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale se va realiza la centrele de încasări situate în cartierele municipiului Piteşti.

Primăria Municipiului Piteşti vă oferă alternativa plăţii online a impozitelor şi taxelor locale, precum şi a amenzilor contravenţionale, cu cardul bancar, prin internet, fără comision, la adresele www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, de luni până duminică.

Lasa un raspuns