Acoperișuri și pomi smulși de furtună în Argeș

0
524

Furtuna a provocat pagube, luni seară, în trei localităţi ale judeţului Argeş, vântul puternic doborând copaci şi smulgând acoperişuri, iar ploaia torenţială producând inundaţii în mai multe gospodării. Zeci de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au intervenit pentru evacuarea apei şi pentru îndepărtarea elementelor de construcţie smulse de vânt.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, vântul puternic şi ploaia torenţială au produs pagube, luni seară, în localităţile Câmpulung, Albeştii de Muscel şi Valea Mare Pravăţ.

În oraşul Câmpulung rafalele de vânt au smuls acoperişul unui imobil, proiectându-l peste cinci autoturisme parcate. Toate cele cinci autovehicule au fost avariate, însă nimeni nu a fost rănit. Tot la Câmpulung, şuvoaiele formate în urma unei ploi torenţiale au inundat un beci.
Vântul puternic a doborât, de asemenea, mai mulţi copaci în localităţile Valea Mare Pravăţ şi Albeştii de Muscel. Totodată, la Albeştii de Muscel mai multe curţi au fost inundate.
Peste 20 de pompieri au intervenit, luni seară, cu motopompe pentru evacuarea apei din zonele inundate, dar şi pentru îndepărtarea elementelor de construcţie şi a copacilor doborâţi de vânt.
(Adevarul)

Lasa un raspuns