Achiziţii de zeci de milioane de euro marca PNL în pandemie, fără licitaţie, deşi nimic nu justifica urgenţa! Decât dorinţa de a fura!

0
143

Ce-au făcut liberalii în pandemie? Ce ştiu ei mai bine. Adică nu doar că i-au minţit pe români şi au refuzat să respecte legile prin care se majorau, spre exemplu, alocaţiile şi pensiile, dar au şi furat pe rupte, profitând de faptul că s-au făcut achiziţii directe, fără licitaţii.

Şi nu vorbim aici doar de măştile neconforme cumpărate la suprapreţ de UNIFARM, ci şi de alte achiziţii mult mai importante. Toate efectuate preferenţial, pe bani grei, fără să existe o justificare a grabei pentru care s-au cumpărat în perioada stării de urgenţă, fără respectarea prevederilor legii achiziţiilor publice!

Aveţi aici, fotografiate, câteva zeci de autoturisme Skoda aflate în parcarea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Toate au fost cumpărate fără licitaţie de patrihoţii din PNL.

Am vorbit cu doi dintre şoferi care stăteau la o caterincă în curtea ministerului. Amândoi tineri, cu rânjete insuportabile pe feţe şi, fireşte, cu gleznele goale. Deci genul de oameni pe care, peste câţiva ani, PNL îi va pune să conducă TAROM, RATEN etc., pe considerentul că nu contează că nu-i duce capul atâta vreme cât sunt proştii lor şi nu uită cine i-a pus…

Au zis că pentru ministere s-au cumpărat Skode că sunt maşini bune, nu ca Loganurile noastre. Şi au mai zis că starea de urgenţă a fost perfectă, pentru că le-a permis să cumpere ce vor, nu ce-ar fi trebuit şi cum ar fi trebuit.

PSD a cumpărat întotdeauna maşini fabricate în România, cu precădere la Uzina de la Mioveni. Asta înseamnă să investeşti în economia naţională!

PNL are, iată, o nouă viziune: alocaţii mici, pensii nici şi achiziţii făcute întotdeauna de la străini, pe bani mult mai mulţi.

Pe 27 septembrie se votează. Poate totuşi vă gândiţi un pic şi încercaţi să înţelegeţi cui îi pasă cu adevărat de voi şi de viitorul României?!

D.M.D.

Lasa un raspuns