Accidente in lant in judetul Arges, soldate cu mai multe victime! Afla care este starea lor!

0
350

Accidente in judetul Arges, petrecute in doar cateva ore! Vezi acum cate victime s-au inregistrat si in ce stare se afla acestea!

accidente_grave_in_judetul_argesIn decursul zilei de ieri, 28 decembrie, in judetul Arges s-au produs trei accidente soldate cu cinci victime. Dintre acestea, una se afla in stare deosebit de grava.

Primul dintre cele trei accidente a avut loc in comuna Merisani, unde Remus  R., in varsta de 22 de ani, originar din Baiculesti, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul sau s-a rasturnat. Accidentul a avut ca urmari ranirea soferului si a pasagerelor sale, Nivia V., de 21 de ani, din localitatea Cusmir, judetul Mehedinti, si fiica acesteia, in varsta de doar un an si sase luni.

Al doilea accident s-a produs in Pitesti, pe Strada Ion Campineanu, unde George V., de 21 de ani, din comuna Mihaesti, a accidentat-o grav pe Eugenia T., in varsta de 75 de ani, din Pitesti, aflata pe trecerea de pietoni. Batrana a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Arges, avand multiple traumatisme, si internata la terapie intensiva in coma de gradul patru. Mama soferului, aflata pe scaunul din dreapta, a suferit un atac de panica si a necesitat si ea ingrijiri medicale.

Un ultimul eveniment a avut loc tot ieri, pe raza comunei Stalpeni. Ion G., de 30 de ani, din localitate, circula cu o Dacia Solenza pe Ulita Pietii. Pentru ca nu s-a asigurat cand a patruns pe DN 73, s-a tamponat cu un Opel condus regulamentar de Florin P., de 45 de ani, tot din comuna Stalpeni. In urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat intr-un Volkswagen stationat pe marginea soselei. Accidentul s-a soldat cu ranirea Elenei P., pasagera in Volkswagen si sotie a proprietarului masinii.

Lasa un raspuns