Accident in Pitesti soldat cu…un scandal de proportii!

0
443

        accident_in_pitesti_politieSambata seara, centrul Pitestiului. Unii oameni ies la plimbare, altii se ratacesc prin cluburi si uita unde locuiesc, in timp ce cativa creeaza un scandal monstru atunci cand medicii si oamenii legi vin sa salveze niste vieti. 21 noiembrie 2015, accident in Pitesti soldat cu un scandal de proportii!

Neatentie, graba, cumulate cu o usoara ploaie si un semafor deloc prietenos duc in mod inevitabil catre un accident in Pitesti. Un sofer decide ca nu e cazul sa acorde prioritate in intersectie, asa ca loveste frontal un alt autoturism. Sase persoane sunt acum ranite, printre care si un copil.

ambulanta_accident_in_pitestiAjung de urgenta la fata locului nu doar ofiteri de politie si medici, ci si rudele persoanelor implicate in accident, adunate cu mic cu mare sa-i sustina pe cei dragi in asemenea momente de cumpana. Pai cum altfel si-ar putea arata oamenii sprijinul daca nu prin scandal, replici dure si violenta?! Pe motiv ca personalul Ambulantei si oamenii legii nu isi fac treaba ca la carte, rudele victimelor s-au oferit sa dea lectii de prim-ajutor si sa ii invete pe cei ce incercau sa ii salveze pe raniti ce trebuie sa faca in situatia unui accident. Intr-o maniera cat se poate de galagioasa si de violenta, desigur!

Care a fost bilantul acestui accident in Pitesti? Un sofer lovit in stare de soc, un alt sofer cu rani usoare, dar care cu siguranta nu va scapa atat de usor de litera legii, patru adulti si un copil dusi de urgenta la spital, doi scandalagii amendati si mai multi politisti si medici agresati verbal si gandindu-se de ce oare si-or fi ales aceste meserii! Tatal si fratele soferului grabit ce a uitat de semafor si acordare de prioritate au primit fiecare cate 1000 de lei amenda, asa ca sa invete si ei ca gura sloboda si sfaturile nedorite nu isi au rostul atunci cand oameni cu pregatire incearca sa salveze alti oameni.

Din fericire, accidentul nu a avut urmari mai grave.

Redactor: Luca Mateescu

Lasa un raspuns